Yıldızlar geçidi

Altyapıdan birçok oyuncuyu ülkenin önemli kulüplerine gönderme başarısını gösteren Kapaklı Sitespor, bir dönem birçok yıldızı üke futboluna kazandıran Sakaryaspor'u tahtından edecek gibi g

SPOR 7.09.2016 20:58:00 0
Yıldızlar geçidi

MERT’İ AMATÖR MİLLİ TAKIM’A GÖNDERDİ

 

Bir dönem ülke futboluna birçok yıldız futbolcu kazandıran Sakaryaspor Kulübü’nün misyonunu Kapaklı Sitespor devraldı. Sakaryaspor gibi, altyapıda yaptığı güzel işlerle ülke futboluna birçok yıldız adayı yetiştiren Kapaklı Sitespor, ilk olarak geçtiğimiz aylarda A Takım’ın genç yıldızı Mert Arslanalp’i Amatör Milli Takım’a göndermişti. İki sezon önce Kapaklı Sitespor’a transfer olan başarılı futbolcu Mert Arslanalp, burada sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekti ve Amatör Milli Takım kadrosuna seçildi.

 

SİTESPOR’DAN GALATASARAY’A

 

Ağustos ayında ise U-13 Futbol Takımında forma giyen ve sergilediği futbol ile taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan başarılı oyuncu Ersin Yılmaz, Galatasaray ile anlaştı. Ersin Yılmaz’ın Galatasaray ile anlaşması bölgede büyük ses getirdi. Ersin için Kapaklı Futbol Sahası’nda görkemli bir imza töreni düzenlendi. İmza töreni için Kapaklı’ya gelen Galatasaray Spor Kulübü Altyapı Koordinatörü Savaş Çam, Ersin Yılmaz’ı çok beğendiklerini belirterek, transferin Kapaklı’ya ve Galatasaray’a hayırlı olmasını diledi.

 

KAPTAN BUCASPOR’A GİTTİ

 

Kapaklı Sitespor’un ülke futboluna kazandırdığı bir diğer yıldız adayı ise U-13 Futbol Takımı’nın Kaptanı Yusuf Yazıcı oldu. Sitespor forması altında sergilediği performansla büyük kulüplerin dikkatini çeken Yusuf Yazıcı’ya Bucaspor talip oldu. Alt yapıdan birçok yıldız adayı yetiştiren Sitespor, şimdiden büyük kulüplerin iştahını kabartmaya başladı.

 

MUHTEŞEM YETENEK

 

Kapaklı Sitespor U-13 Takımı’nın başarılı futbolcusu Tugay Güner de ülke futbolunun yıldız adaylarından biri oldu. 2004 doğumlu yıldız adayı Tugay Güner, muhteşem sol ayağı ile adeta Fenerbahçe Spor Kulübü’nün efsane yıldızı Alex De Souza’yı andırıyor. Tugay’ın muhteşem yetenekleri ülkenin önemli kulüplerinden Altınorduspor’un da dikkatini çekti. Tugay Güner de Altınorduspor ile anlaştı. Önümüzdeki günlerde Tugay için de bir imza töreni düzenlenecek.

 

MİLLİ TAKIM İÇİN TER DÖKECEK

 

Altyapıdan birçok yıldız adayını büyük kulüplere göndererek ülke futboluna kazandıran Kapaklı Sitespor, son olarak da U-13 Futbol Takımının başarılı ismi Mehmet Ablay’ı 2003 Doğumlular Milli Takım Trakya Karması’na gönderdi. Ortasahada mücadele eden Mehmet Ablay, gencecik aşında milli takım için ter dökme fırsatı buldu. 

 

TESİS İSTİYORUZ

 

Kapaklı Sitespor olarak altyapıya büyük önem verdiklerini belirten Kulüp Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu, “Amacımız A Takımımıza oyuncu yetiştirmek ve ülke futboluna yıldız adayları kazandırmaktır. Bundan sonra da aynı amaç doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. Ellerinde saha dışında hiçbir tesis bulunmayan Sitespor, buna rağmen ülke futboluna önemli hizmetler yapıyor. Süper Amatör Lig’de mücadele eden iki takıma sahip olan Kapaklı’da spor tesislerinin olmaması kulüplerin en büyük sıkıntısı. Tesisleri olmadığı için şehir dışından futbolcu getiremeyen kulüpler, Büyükşehir Belediyesi’nden tek isteklerinin tesis olduğunu kaydetti.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ