Her zaman Servisçilerimizin yanındayız

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Derneği'nin amacına uygun faaliyetlerde bulunmadığı gerekçesi ile dernekten ayrılan servisçiler, yaklaşık 2 ay önce Tekirdağ S ve J Servisçiler Derneği'ni ku

GÜNDEM 7.09.2016 20:46:00 0
Her zaman Servisçilerimizin yanındayız

TANIŞMA ZİYARETİ

 

Tekirdağ S ve J Servisçiler Derneği Başkanı Aşkın Gündoğdu, beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Nihat Yıldız, Ali Tektaş, Yaşar Yıldırım, Hanifi Karataş, Dursun Aksu ile birlikte Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı makamında ziyaret etti. Derneğin yeni kurulduğunu belirten Tekirdağ S ve J Servisçiler Derneği Başkanı Aşkın Gündoğdu, “Bu ziyaretimiz tanışma amaçlıdır. Hem sizinle tanışmak hem de servisçilerimiz sıkıntılarını dile getirmek için sizi ziyaret ettik” dedi.

 

EN BÜYÜK SIKINTIMIZ KORSAN

 

Çerkezköy’de servisçilerin kabusu haline gelen korsan araçların hala ilçede faaliyet gösterdiğini kaydeden Aşkın Gündoğdu, “Bunun dışında maalesef kendi içimizde tek plaka ile birden fazla araç çalıştıran arkadaşlarımız da var. UKOME’nin bölgesellik kararına rağmen hala kendi sınırları dışında çalışan servis araçları var. Bu sorunların en kısa zamanda çözümü için sizlerin desteklerini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

SORUNLARINIZIN ÇÖZÜMÜ İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ

 

Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu belirten İlçe Kaymakamı Metin Kubilay, “Öncelikle yeni kurulan derneğimizin tüm servisçi esnafına ve bölgeye hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, dernek yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da servisçi esnafının yanında olmaya devam edeceğiz. Sorunlarınızın takipçisi olup, çözümü için mücadele edeceğiz” diye konuştu.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ