İşte o liste!

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında ülke genelinde başlatılan operasyonlar tüm hızıyla devam ediyor. Kapaklı ve Çerkezköy'de yürütülen soruşturma ışığında aralarında sanayici, iÅ?

GÜNDEM 7.09.2016 18:57:00 0
İşte o liste!

Aralarında sanayici, iş adamı, siyasetçi ve çok sayıda esnafın bulunduğu 100’den fazla ismin mal varlığına, FETÖ/PDY ile ilintili oldukları iddiasıyla tedbir amaçlı el konuldu. Soruşturma kapsamındaki isimler arasında, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi sonrası kapatılan ÇESİAD’ın (Çerkezköy Ergene Havzası Sanayici ve İş Hayatı Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı H. A. ile Çerkezköylü iş adamları M.İ., M.T., A.Y., İ.S., İ.T., L.Y., E.P. S.S., B.Ö., Y.Y., F.E., H.B., R.A., H.Ö., Ş.K., A.H.A., Y.İ., A.E., C.M., M.Ö. R.A., V.T., Ş.Ö., A.A., İ.S.E., H.T., M.A., S.A., Y.K., S.Ö., K.A., A.Y., Y.A., D.H., H.K., M.B., R.E., N.H., F.T., F.A., Ö.D., İ.H.G., H.Ş., İ.Ş.T., M.T., C.B., H.H.A., O.K., G.Ç., A.K., R.K., F.K., G.D., M.Ç., M.K., R.K., N.G.K., D.Y. de yer aldı.

 

ŞİRKET DE MERCEK ALTINDA   

 

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında başlatılan bir başka soruşturmada ise örgütün eğitim kurumlarında hisse ve söz sahibi oldukları iddia edilen, aralarında siyaseyçi, iş adamı ve esnafın bulunduğu 18 isim de mercek altına alındı. İşte o isimler: “H.A., Ö.K., M.Ö., A.E., Y.E., H.Ç., V.D., R.A.A., S.Y., M.Ö., İ.Ş.E., Y.A., Ö.D., Y.A., H.Ş., M.T., İ.H.G., İ.S.” Çerkezköy ve Kapaklı’daki iş adamı, siyasetçi ve esnafın milyarlarca liralık mal varlıklarına FETÖ/PDY soruşturması kapsamında el konulurken; banka hesapları ve banka hareketleri de incelemye alındı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ