Süper Nikah Memuru

Nikah gününden bir gün önce geçirdiği iş kazası sonucu yaralanan gence, Kapaklı Belediyesi tarafından bir jest yapıldı. Talihsiz adamın nikahı evinde kıyıldı.

GÜNDEM 6.09.2016 20:54:00 0
Süper Nikah Memuru

RESMİ NİKAH İSTEDİLER

 

Kapaklı’da ikamet eden Adem Ataş imam nikahlı olduğu Kadriye Özüer ile resmi nikah kıymak için geçtiğimiz hafta Kapaklı Belediyesi’ne gelerek müracaatta bulundu. Kapaklı Belediyesi Nikah Memuru Ufuk Bayır aracılığı ile nikah işlemlerini başlatan Adem Ataş ve Kadriye Özüer çifti, nikah tarihinin gelmesini beklemeye başladı. Nikah gününe 2 gün kala hiç beklenmedik bir olay oldu.

 

YÜKSEKTEN DÜŞTÜ

 

Nikah tarihinin yaklaşması nedeniyle heyecanlanan çift, artık son hazırlıkları yaparken yaşanan talihsiz kaza sonucu şok oldu. Kapaklı’da bir inşaatta çalışan Adem Ataş, çalıştığı inşaatta yüksekten düşerek hastaneye kaldırıldı. Vücudunda kırıkları bulunan Adem Ataş’ın ameliyatla dalağı alınırken; sol karın boşluğuna da platin takıldı.

 

NİKAHLARINI ÇİFTİN EVİNDE KIYDI

 

Adem Ataş ve Kadriye Özüer çiftinin yaşadığı talihsiz olaydan haberdar olan Kapaklı Belediyesi Nikah Memuru Ufuk Bayır, nikah için belediyeye gelmeleri imkansız olan çifte bir öneride bulundu. Bayır’ın “Nikahınızı evinize gelip kıyabilirim” önerisi, moralleri altüst olan çifti mutluluktan havalara uçurdu. Kadriye Özüer - Adem Ataş çiftinin nikahları evlerinde kıyılırken; çiftin nikah şahitliklerini ise Erdoğan Atmaca ve Yaşar Kurdış yaptı. Adem Ataş nikah defterini, istirahat ettiği yatakta imzaladı. 

 

GEÇ ÇİFTTEN TEŞEKKÜR

 

Nikah sonrası Kadriye-Adem Ataş çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileyen Kapaklı Belediyesi Nikah Memuru Ufuk Bayır, evlilik cüzdanını da “Yuvayı dişi kuş yapar” diyerek Kadriye Ataş’a verdi ve Adem Ataş’ın da en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını temenni etti. Ataş çifti ise bu zor günlerinde yaptıkları jest ile kendilerine moral veren başta nikah memuru Ufuk Bayır olmak üzere tüm Kapaklı Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti. 

 

Haber / Gökhan TEKER