Harikasınız çocuklar

Kapaklı'da faaliyet gösteren Değirmenci Spor Kulübü, gerek ulusal, gerekse uluslar arası arenalarda elde ettiği büyük başarılarla, başta Kapaklı olmak üzere, Tekirdağ ve tüm ülkenin gurur kaynağ

SPOR 6.09.2016 20:49:00 0
Harikasınız çocuklar

Kapaklı Değirmenci Spor Kulübü başarılara doymuyor. Kapaklı’nın adını hem ülke genelinde, hem de yurt dışında duyurmayı başaran kulüp, Türk sporuna da önemli yetenekler kazandırıyor.

 

KİCKBOXS’TA DÜNYA 3.’ÜNCÜSÜ OLDUK

 

Faaliyetlerini Kapaklı’da sürdüren Değirmenci Spor Kulübü, 27 Ağustos - 3 Eylül tarihleri arasında İrlanda’nın başkenti Dublin’de düzenlenen Gençler Kickboxs Dünya Şampiyonasında sporcu göndermeyi başardı. Kapaklı Değirmenci Spor Kulübü sporcusu Ömer Değirmenci, turnuvada 51 kiloda mücadele etti. Ömer Değirmenci gösterdiği üstün mücadele sayesinde turnuvada Dünya 3.’üncüsü olarak büyük bir zafere imza attı.

 

MUAYTHAİ’DE DÜNYA 2.’Sİ OLDU

 

Değirmenci Spor Kulübü bunun yanında 26 Ağustos 1 Eylül 2016 tarihleri arasında Tayland’da yapılan Dünya Gençler Muaythai Şampiyonası’na da sporcu göndermeyi başardı. Bahse konu turnuvaya katılarak önemli bir başarıya imza atan Değirmenci Spor Kulübü sporcusu Deniz Mutlucan, 48 kiloda mücadele etti. Rakiplerini tek tek yenen Deniz Mutlucan, final maçını şanssızlık sonucu kaybederek Dünya 2.’ncisi oldu.

 

SPORCULARIMIN ALINLARINDAN ÖPÜYORUM

 

Turnuvalar sonrasında açıklamalarda bulunan Değirmenci Spor Kulübü Antrenörü Arif Değirmenci, “İlçemizi, Tekirdağımızı ve ülkemizi en iyi şekilde temsil eden sporcularımı gönülden kutluyorum. Sporcularımın alınlarından öpüyorum. Kapaklı Değirmenci Spor Kulübü olarak her yıl çıtayı yükseltmeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.  

 

BAŞARI İÇİN DESTEK ŞART

 

Her geçen gün başarılarına başarı kattıklarını belirten Değirmenci Spor Kulübü Antrenörü Arif Değirmenci, “Bu başarıların devamı için destek şarttır. Sporcularımızın başarı için teşvik edilmesi gerekmektedir. Bunun için gerek Kaymakamlığımız, gerek belediyemiz, gerekse işadamlarımızdan destek bekliyoruz. Kapaklı Belediye Başkanımız İrfan Mandalı’ya da bugüne kadar verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” açıklamalarında bulundu.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ