AK Parti Sanayi Sitesi'nin sorunlarını dinledi

AK Parti İl Başkanı Cüneyt Yüksel, beraberindeki AK Partili Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ve partililer ile birlikte Yeni Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Zeki Dobrucalı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

GÜNDEM 6.09.2016 20:48:00 0
AK Parti Sanayi Sitesi

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

 

Ziyarete AK Parti heyetine Kooperatifin çalışmaları ve yapılan hizmetler konusunda hazırlanan bir tanıtım videosu izletildi. Kooperatif Başkanı Dobrucalı daha sonra AK Parti heyetine yeni sanayi sitesi,  yapılan işler, açık fuar alanı ve kapalı fuar alanı projesi, konut yapı kooperatifi ve sanayi sitesinin bölge ekonomisine katkısı konusunda ayrıntılı bilgiler verdi. Ziyarette sanayi sitesinin sorunları ve beklentiler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

 

YÜKSEL’E BAŞARILAR DİLEDİ

 

Ziyaretlerinden dolayı AK Parti heyetine teşekkürlerini sunan Çorlu Yeni Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Dobrucalı, yeni seçilerek göreve başlayan AK Parti İl Başkanı Cüneyt Yüksel ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret sonunda günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.

 

Marmara Haber