Devlet Hastanesinde 'moloz' bilmecesi

Yıkımı yakın zamanda tamamlanan Çerkezköy Devlet Hastanesi eski bina molozlarının kaldırılmasının nasıl yapıldığına dair hastane yetkililerinden henüz bir açıklama gelmezken; eski binada kullan?

GÜNDEM 6.09.2016 20:42:00 0
Devlet Hastanesinde

HERHANGİ BİR AÇIKLAMA GELMEDİ

 

Çerkezköy Devlet Hastnaesi eski binasının bulunduğu alana otopark yapılacağı için yıkım işlemi 9 Ağustos Salı günü gerçekleştirilmişti. Yıkım çalışmalarının tamamlanmasının ardından binanın yıkımından arta kalan molozlar da bir firma tarafından kaldırılmaya başlandı. Molozların kaldırılması ile ilgili hastane yönetimi şu ana kadar herhangi bir açıklama yapmadı. Bu arada molozların toplanması sırasında eski binada bulunan güvenlik kameralarından birinin hurdacılara satıldığı iddia edildi.

 

MOLOZLARIN KALDIRILMASI İŞİ NASIL VARİLDİ?

 

Yıkım işlemlerinin ardından moloz akıbetinin ne olduğu hakkında yöneltilen soruları yanıtsız bırakan Çerkezköy Devlet Hastanesi yönetimi, konuyla ilgili birkaç gün içinde yazılı bir açıklama yapacaklarını kaydetti. Vatandaşlar, inşaat molozlarının kaldırılması işinin ihale yoluyla mı yoksa ihalesiz mi yaptırıldığını merak ederken; molozlar içinden çıktığı öne sürülen güvenlik kameralarının hurdacılara yok pahasına satıldığı iddialarına da inanmak istemediklerini kaydetti.  

 

Haber / Celal KARAKURT