Sami İkizler dünya evine girdi

CHP'li Kapkalı Belediye Meclis Üyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sami İkizler, önceki gün Cumhuriyet Mahallesi'ndeki Mehmet Elfide Erdegül İlkokulu bahçesinde düzenlenen tören ile

GÜNDEM 6.09.2016 00:48:00 0
Sami İkizler dünya evine girdi

MUTLU GÜNLERİNDE YALNIZ BIRAKMADILAR

 

CHP’li Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sami İkizler, hayatını Asuman Öztürk ile birleştirdi. Genç çiftin düğün merasiminde davetliler, damadın ailesi Şerif-Kadriye İkizler çifti ile gelinin ailesi Fatma-Osman Öztürk çifti tarafından karşılandı. CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Tekirdağ, Çerkezköy ve Kapaklı Belediye Meclis üyeleri, İkizler ve Öztürk ailelerinin eş, dost ve akrabaları, genç çifti bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

 

DÜĞÜN, NİKAH MERASİMİ İLE BAŞLADI

 

Genç çiftin nikahını Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı kıyarken, şahitliklerini ise CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü ile Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak yaptı. Nikah merasiminin ardından genç çift alkışlar eşliğinde ilk danslarını yaptı. Düğün pastasının kesilmesinin ardından takı merasimine geçildi. Takı merasiminin ardından davetliler canlı müzik eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendi.

 

Haber / Gökhan TEKER