60 yıllık sorun çözülüyor

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Katı Atık Düzenleme ve Bertaraf Tesisleri'nde asfaltlama çalışmalarına başladıklarını söyledi. Gürkan, tesisin tamamlanması ile birlikte 60 yıldır

GÜNDEM 6.09.2016 00:43:00 0
60 yıllık sorun çözülüyor

800 TON ASFALT DÖKECEĞİZ

 

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, başkanlığını yürüttüğü, Edirne Katı Atık Yönetim Birliği tarafından yapımı sürdürülen “Edirne Katı Atık Düzenleme ve Bertaraf Tesisleri” inşaat çalışmalarının ardından, tesis içinde bağlantı yollarında asfaltlama çalışmalarının başladığını belirtti. Gürkan, “İlk etap mebran çalışmasının ardından tesiste çevre ve yol düzenleme çalışmalarına başladık. Tesis içerisinde yaklaşık 8 bin metrekare olan bağlantı yollarına yine yaklaşık bin 800 ton asfalt dökeceğiz. Katı Atık Düzenleme ve Bertaraf Tesisleri ekibimizin hızlı ve özverili çalışmaları ile hızla ilerliyor” dedi.

 

EDİRNE’Yİ BİR BÜTÜN OLARAK DÜŞÜNÜYORUZ

 

Tesisin tamamlanması ile birlikte 60 yıldır çözüme kavuşturulmayan bir sorunu çözüme kavuşturmuş olacağını söyleyen Gürkan, “Edirne Belediyesi olarak sadece merkezde değil, Havsa, Süloğlu, Lalapaşa İlçeleri ve bunlara bağlı köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın da en büyük sorununa çözüm bulmuş olacağız. Bizler, Edirne’yi sadece kent merkezi olarak değil bir bütün olarak düşünüyoruz ve çalışmalarımızı bu doğrultuda yürütüyoruz” diye konuştu.

 

Marmara Haber