MHP'li Türker'den salvolar

Kapaklı Belediyesi'nde yaşanan darp olayı hakkında açıklamalarda bulunan MHP Kapaklı İlçe Başkanı İsmail Türker, "Kapaklı'da uzun yıllardır süren bugün git, yarın gel mantıÄ?

SİYASET 4.09.2016 21:56:00 0
MHP

ÜLKÜCÜ GENÇLİK NE YAPTIYSA SEVDASINDAN YAPTI

 

Özkan Yücel ve Hakan Özgü’ül AK Parti saflarına katıldığını anımsatan Türker, “Konuyla alakalı MHP Kapaklı İlçe eski Başkanı Hayri Varol sosyal medya hesabında AKP’ye geçen tarafların haklı olduğunu beyan etti. Bu kişilere partiye olan maddi desteklerinden dolayı vefa göstermek gerektiğini söyledi. Bu kişilerin seçim zamanı bayrak asan gençlere para dağıttığını belirtmiş. Kapaklı’da bayrak asan gençlerin belediye başkan adaylarından para koparma gibi bir sevdası olmadı. Hatta yemeklerini bile anlaşılan lokantada yemeye tenezzül etmediler. Gecenin 3’ünde parti ilçe teşkilatı uyurken, bayrak ve afiş asan Ülkücü gençlik ne yaptıysa sevdasından yapmıştır” dedi.

 

RÜZGARIN KAYADAN ALIP GÖTÜRECEĞİ SADECE TOZDUR

 

Türker şöyle devam etti: “Başını Meral Akşenir’in çektiği muhalefet hareketinde yer alan eski ilçe yönetimi ve çok değerli Milliyetçi kardeşlerimiz muhalefet rüzgarının tükendiğini görüp, Devlet Bahçeli’ye bağlılıklarını bildirmelidir. MHP gündeminde 2018 yılından önce kongre yok. Sözde Genel Başkan adayı Meral Akşener İstanbul’da Belediye Başkanı olamazken, nasıl partimizi iktidara taşıyacak? Bu rüzgarın kayadan alıp götüreceği sadece tozdur. Erken kongre, kurultay ile gündem oluşturmaya çalışanlarlar, yakın zamanda CHP ile MHP’yi birbiriyle karıştırdıklarını anlayacaklar” diye konuştu.

 

Haber / Gökhan TEKER