Öğrenciler çamurda yürümeyecek

Kapaklı Belediyesi, 2016-2017 eğitim öğretim yılı başlamadan önce, öğrenclerin kışın zor şartlarında çamurlu yollarda yrümemeleri amacıyla kolları sıvadı.

GÜNDEM 4.09.2016 21:51:00 0
Öğrenciler çamurda yürümeyecek

EKİPLER OKULLAR BÖLGESİNDE

 

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçenin muhtelif noktalarında gerçekleştirdiği yol yapım ve onarım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ekipler şimdi de Büyükşehir Yasası kapsamında belde statüsünden mahalle statüsüne ödenrek Kapaklı’ya bağlanan Karaağaç Mahallesi İnönü Caddesi’ndeki okullar bölgesinde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

 

OKUL YOLLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA YETİŞECEK

 

2016-2017 eğitim öğretim döneminin kısa süre sonra başlayacağına dikkat çeken Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Karaağaç Mahallesi İnönü Caddesi’ndeki okullar bölgesinde yollar berbat durumdaydı. Zorlu kış şartlarında çocuklarımız okullarına çamur içinde gitmsin diye harekete geçtik. Bölgemizdeki okul yollarını en kısa zamanda yapıp, halkımızın ve çocuklarımızın kullanımına açacağız” dedi. 

 

YOL MEDENİYETTİR

 

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Yol demek medeniyet demektir. İlçemiz genelinde asfalt ve beton yol yapım ve onarım çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Sokak ve caddelerimiz sırasıyla modern yollara kavuşuyor. İlçe merkezimizde yol sorununu ortadan kaldırdık. Şimdi sırada ilçemize sonradan bağlanan diğer mahallelerimiz var. Bildiğiniz gibi bu mahallelerimizin ilçe merkezine bağlantı yollarının büyük bölümü tamamlandı. Çalışmalarımız tüm ilçemiz genelinde sürecek” diye konuştu.

 

Haber / Mehmet AYAN