Grup başkanları belirlendi

Çerkezköy Kent Konseyi çalışma grup başkanlarıları Funda Serfiçe başkanlığına önceki gün 14.30-16.00 saatleri arasında Kent Konseyi Konferans Salonunda yapılan toplantıda belirlendi.

GÜNDEM 4.09.2016 21:50:00 0
Grup başkanları belirlendi

4 YENİ GRUP OLUŞTURULDU

 

2016-2018 dönemi çalışma grubu seçimleri için bir araya geldiklerini söyleyen Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe, “Bu dönemde yürütme kurulu olarak mevcut çalışma gruplarımıza, bize katkı sağlayacağına inandığımız birkaç çalışma grubu daha ekledik. Alt yapıları ve üyeleri olmadığı için bu grupların başkanları atama yolu ile belirlenecek. Tarih Çalışma Grubu’na Gazeteci Ziya Süren, Sanayi ve Ticaret Grubu’na İsmail Cin, Sivil Toplum Kuruluşları Grubuna THK Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, Kişisel ve Toplumsal Farkındalık Grubuna da Kenan Yoleri’yi başkan olarak öneriyoruz” dedi. Önerilen isimler oy birliğiyle kabul edildi.

 

BİRLİKTE ÇOK GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ

 

Yürütme kurulu ve tüm Çalışma Grupları ile birlikte çok daha başarılı çalışmalar yapacaklarına inandığını söyleyen Funda Serfiçe, “Bu ay itibariyle daha aktif ve yoğun bir döneme başlayacağız. Kent Konseyi camiası içerisinde görev alan herkesin Çerkezköy’e katkıda bulunabilmek adına büyük emek harcayacağını inancım tamdır. Birlikte çok güzel ve çok başarılı işler yapacağız. Bu toplantımızın kentimize ve camiamıza hayırlı olmasını diliyor, katılımınız için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

 

İŞTE YENİ ÇALIŞMA GRUP BAŞKANLARI

 

Daha önce yapılan toplantıda Kadın Meclisi başkanlığına Serpil Karabal, Gençlik Meclisi başkanlığına Emine Demir, Engelliler Meclisi başkanlığına da Şengül Civan seçilmişti. Önceki gün yapılan seçimde de Kültür Turizm ve Sanat Grubu başkanlığına Hülya Taşkın, İmar ve Şehirçilik Grup başkanlığına Müzeher Girgin, Çevre Sorunları ve Sağlığı Gurup başkanlığına Nafize Şafak Bayraktaroğlu, Proje  Geliştirme Grubu başkanlığına Tuncay Üstünol, Tarih Çalışma Grubu başkanlığına Ziya Süren, Sanayi ve Ticaret Çalışma Grubu başkanlığına İsmail Cin, Sivil Toplum Kuruluşları Grubu başkanlığına Mustafa Zümbül ve Kişisel ve Toplumsal Farkındalık Grubu başkanlığına da Kenan Yoleri seçildi.

 

Haber / Gökhan TEKER