Davut Güloğlu Çerkezköy'de

Karadenizli ünlü sanatçı Davut Güloğlu, Çerkezköy'de ortağı olduğu Güloğlu Ahşap ve Çelik Kapı Bayii'ni ziyaret etmek için önceki gün Çerkezköy'e geldi.

GÜNDEM 2.09.2016 22:15:00 0
Davut Güloğlu Çerkezköy

ÇERKEZKÖY’Ü ÇOK SEVDİM

 

Karadeniz müziğinin en önemli isimlerinden biri olan ünlü sanatçı Davut Güloğlu, önceki gün Çerkezköy’e geldi. Çerkezköy’e daha önce bir arkadaşının vasıtası ile geldiğini belirten Davut Güloğlu, “Çerkezköy’ü çok sevdim. Burasının yoğun göç aldığını ve hızla gelişip büyüdüğünü öğrendiğimde de yatırım yapmak istedim. Sonrasında da ortaklarım Taner Diş ve Kaşif Akbaşoğlu ile birlikte Güloğlu Ahşap ve Çelik Kapı Bayii’ni açtık” dedi.

 

YER ARIYORUZ

 

Çerkezköy’ün baş döndürücü bir şekilde büyüyüp geliştiğini kaydeden Davut Güloğlu, “Çerkezköy’de gerçekleştirmek istediğim bir hayalim var. Bu arada modern bir site yapmak istiyorum. Bunun için yer arayışlarımız devam ediyor. Uygun bir yer bulur bulmaz, Çerkezköy’e yakışır bir site için çalışmalara başlayacağız” dedi. Güloğlu’nun ortaklarından Taner Diş de “Davut Güloğlu’nun İstanbul ve Yalova’da hali hazırda devam eden inşaat projeleri var. Dolayısıyla kendisi inşat sektörüne yabancı değildir. Bu anlamda Çerkezköy’de daha çok güzel işler yapacağına inanıyorum” dedi. Güloğlu ortakları ile bir süre sohbet ettikten sonra Çerkezköy’den ayrıldı. 

 

Haber / Ahmet KILAVUZ