Yanan aracını bırakıp kaçtı

Edirne'nin Keşan ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil önce beton bariyerlere daha sonra da döner kavşağa çarparak alev aldı. Paniğ-e kapılan sürücü yanan arac

GÜNDEM 2.09.2016 22:03:00 0
Yanan aracını bırakıp kaçtı

ÖNCE VARİYERLERE SONRA KAVŞAĞA ÇARPTI

 

Kaza, Edirne’nin Keşan ilçesinde Malkara yolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Malkara Keşan istikametinde seyir halinde olan ve sürücüsünün ismi belirlenemeyen 22 FG 390 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce yön levhası ve beton bariyerlere daha sonra da döner kavşağa çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil, motor kısmından alev alarak yanmaya başladı. Bu sırada paniğe kapılan sürücü aracını bırakıp olay yerinden kaçtı.

 

POLİS SÜRÜCÜNÜN KİMLİĞİNİ TESPİT ETMEYE ÇALIŞIYOR

 

Otomobilde çıkan yangın, haber verilmesi üzerine kısa sürede kaza mahalline gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Otomobilde büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan kavşak, yanan aracın yoldan kaldırılmasının ardından tekrar trafiğe açıldı. Polis, kazanın ardından olay yerinden ayrılan sürücünün kimliğinin tespit edilmesi için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Marmara Haber