Zabıta belediyenin aynasıdır

Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, teşkilatın kuruluşunun 190'ıncı yıldönümü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

GÜNDEM 1.09.2016 21:08:00 0
Zabıta belediyenin aynasıdır

ÇALIŞMALARIMIZI EN İYİ ŞEKİLDE YAPMA GAYRETİ İÇİNDEYİZ

 

Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürü Yusuf Kenan Erez ve zabıta personeli kutlamalar kapsamında ilk olarak Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette hazır bulunan Çerkezköy Belediyesi eski Zabıta Amiri Ali Şarlı ilgi odağı oldu. Zabıta Müdürü Erez, “Belediye Başkanımız olarak sizler bizim en büyük zabıtamızsınız ve bu nedenle ilk ziyaretimizi size yaptık. Çerkezköy Belediye Zabıta Müdürlüğü olarak yasaların öngördüğü şekilde çalışmalarımızı en iyi şekilde yapma gayreti içindeyiz. Belediye Başkanımızın bizlere kesintisiz olarak verdiği destekten de son derece memnunuz ve destekleri için çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

ZABITA GÖREVİNİ YAPMAYA DEVAM EDECEKTİR

 

Başkan Vahap Akay da, Zabıta Müdürü Kenan Erez'e ve zabıta personeline yapmış oldukları ziyaretten ve eski zabıta amiri Ali Şarlı'nın sürpriz ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Öncelikle Zabıta Teşkilatımızın 190. kuruluşunun yılı kutlu olsun.  Belediye Zabıtası her il ve ilçe belediyesinin aynasıdır. Sorumluluk alanı içerisinde yaptığı çalışmalarla ayni zamanda da bir kolluk görevi yapmış olması dolayısıyla önemli bir konumdadır. Bu güne kadar olduğu gibi belediye zabıtamız bundan böylede sorumluluk alanı içinde yasalar kapsamında görevini en iyi şekilde yapmayı sürdürecektir.”diye konuştu.

 

Haber / Celal KARAKURT