Komşu kavgası kanlı bitti

Edirne'nin Enez ilçesinde aralarında husumet bulunan komşular arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

GÜNDEM 31.08.2016 21:26:00 0
Komşu kavgası kanlı bitti

6 KEZ BIÇAKLADI

 

Olay, Enez’e bağlı Kırkpınar Tatil Sitesi’nde meydana geldi. İddiaya göre 63 yaşındaki Hasan O. ve eşi Cumaziye O., yan komşuları Matem K. ve eşi Fatmagül K. ile torunlarının evlerinin önünde bisikletle dolaşarak gürültü yapması nedeniyle tartışmaya başladı. Taraflar, araya giren komşuları tarafından sakinleştirildi. Fatmagül K. bir süre sonra Hasan ve Cumaziye O. çiftiyle konuşmak çin evlerinin önüne gitti. Konuşma sırasında yeniden başlayan tartışma kavgaya dönüşünce Hasan O., Fatmagül K.’yı karın ve göğsünden 6 kez bıçakladı. Eşinin kanlar içinde yerde yattığını gören Matem K. da Hasan ve Cumaziye O. çiftini dövdü. Bu sırada Matem K. Hasan O. tarafından çenesinden bıçaklandı.

 

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

 

Olay yerine sağlık ekipleri yaralıları ambulanslarla Enez Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Durumu ağır olan Fatmagül K. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Matem K. ile Hasan ve Cumaziye O. çifti ise, ilk müdahalelerinin ardından polis gözetiminde Keşan Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Fatmagül K.’nın cansız bedeni otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. İstanbul’da oturan ve yaz tatillerini Enez sahilinde geçiren aileler arasında daha önce de benzer nedenlerle kavgalar çıktığı belirtilirken; olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Marmara Haber