Tenisçiler Başkan Baysan'ı ziyaret etti

Çorlu Tenis İhtisas Kulübü üyeleri, gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi vermek için  Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı makamında ziyaret etti.

SPOR 31.08.2016 21:19:00 0
Tenisçiler Başkan Baysan

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİLER

 

Çorlu Tenis İhtisas Kulübü’nün Başkan Yardımcısı Ümit Turan, Genel Sekreter Gülçin Özkan, Antrenör Levent Kırca, sporcular ve aileleri Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

 

BAŞKAN BAYSAN’A TEŞEKKÜR ETTİ

 

Bünyelerinde Tenis Milli Takımı'nda mücadele eden 3 sporcu barındırdıklarını ifade eden Antrenör Levent Kırca, “çalışmalarımız meyvelerini veriyor ve sporcularımız büyük aşama kat etti. Çorlu Belediyesi'nin yapımı devam eden tenis kortları haberini duyduğumuzda çok heyecanlandık. Son yıllarda Çorlu'da tenise ilgi arttı ve yapılacak kortlarla birlikte ilginin daha da yoğunlaşacağını, Çorlu'nun tenis sporunda önemli yerlere ulaşmasında büyük katkı sağlayacağını düşünüyoruz” diyerek proje için Başkan Baysan'a teşekkür etti.

 

BAŞARILARINI GÖRMEK BİZLERİ MUTLU EDİYOR

 

Çorlu Belediyesi'nin spora olan katkılarının artarak devam edeceğini ifade eden Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, “Son yıllarda Mustafa Kemal Atatürk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Çorlu Belediyesi Kapalı Spor Salonu, Çorlu Belediyesi Şehir Stadı ile büyük sportif projelerimizi hayata geçirdik. Son olarak 3'ü açık biri kapalı olmak üzere 4 adet tenis kortu yapıyoruz. Bir kompleks halinde tamamlanacak olan bu projemizin içerisinde fitness salonu, soyunma odaları, kafeterya gibi hizmetler sunulacak. Spora gerçek anlamda önem ve değer veriyoruz. Sportif projelerimizin büyük bölümü çocuklarımız ve gençlerimize yönelik. Onların başarılarını görmek bizleri çok mutlu ediyor” dedi.

 

TRAP ATIŞ POLİGONU YAPILIYOR

 

Baysan konuşmasının devamında ise, “Çorlu Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde şampiyon güreşçilerimiz, basketbol ve voleybol takımımız, bireysel sporcularımız var. Daima spora olan tutkuyu artırmak için yatırımlar yapıyoruz. Bildiğiniz üzere Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte hayata geçirdiğimiz Spor Lisemiz var. Önümüzdeki yıl tamamlayarak Milli Eğitime devredeceğiz. Şahbaz bölgesinde 60 dönümlük bir Trak-Off sahası projemiz var. Federasyon ile birlikte çalışma yürütüyoruz. Avcılarımız için trap atış poligonu yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

 

EN KISA SÜREDE HAYATA GEÇİCEK

 

Başkan Baysan, tenisin dünyada önemli spor dallarından biri olduğunu belirterek, tenis kortunda çalışmaların hızla ilerlediğini ve en kısa sürede hayata geçirmek istediklerini ifade etti.

 

Marmara Haber