TÜGVA Ergene'de şube açacak

Türkiye Gençlik Vakfı'nın Ergene'de açılması planlanan şubesi ile ilgili istişare toplantısı önceki gün Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak başkanlığında gerçekleştirildi.

GÜNDEM 30.08.2016 18:29:00 0
TÜGVA Ergene

GELENEKLERİNE BAĞLI GENÇLER YETİŞTİRİLECEK

 

Toplantıya Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak’ın yanısıra TÜGVA Tekirdağ İl Temsilcisi Emrah Hekim,  TÜGVA Ergene Şubesi Başkanı Recep Çakar, Ergene İmam Hatipliler Dernek Başkanı Himmet ÖZCAN, Atatürk Çok Programlı Lisesi Müdürü Tolga Güllü, Ergene İmam hatip Lisesi Müdürü Arif Karaman ve TÜGVA üyeleri katıldı. Vakfın amaçlarından bahsedilen toplantıda “Geleneklerine bağlı, çağın gereklerini iyi okuyabilen, topluma ve insanlığa değer katan, saygı, paylaşım ve hassasiyet ilkelerini benimsemiş, öz güveni yüksek, yenilikçi, çalışkan, iyi ahlaklı, hoşgörülü, başarılı ve sorumluluk sahibi gençler yetiştirilmesi amaçlanıyor. TÜGVA, Ergene İlçesinin gençleri için belirlenen hedefler, onların daha kaliteli bir eğitim hayatına sahip olması için yapılması gereken çalışmalar kapsamında gaaliyet gösterecek” denildi.

 

HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIZ

 

Toplantıda TÜGVA’nın faaliyet alanları ve amaçları kapsamında Kaymakam Fatih Kızıltoprak ve katılımcılar arasında fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantıda konuşan Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, “Geleceğimizin teminatı gençler için önemli adımlar atan TÜGVA ve değerli  temsilcilerine teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarından dolayı kendilerini tebrik ediyorum. İlçemiz için yapacakları bu fedakar çalışmalarında kendilerine maddi- manevi her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ