Sarıkurt uyardı

TESKİ tarafından ilçe genelinde yürütülen altyapı çalışmalarında üstü geçici olarak kapatılan alanların üzerine araç parkı yapılmaması konusunda uyarıda bulunan Çorlu Belediye Başkan

GÜNDEM 30.08.2016 18:22:00 0
Sarıkurt uyardı

ALTYAPI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi TESKİ tarafından ilçenin ana arterleri ve ara sokaklarında yapılan altyapı çalışmalarının kısmen tamamlanan bölgelerinde çalışma sahalarının ulaşımın aksamaması için geçici olarak kapatıldığını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt, güzergahlara ve geçici olarak kapatılan altyapı çalışmalarının üzerine araç parkı yapılmaması gerektiğini söyleyerek vatandaşları uyardı. Altyapı çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Sarıkurt, kazılan alanların geçici olarak kapatıldığını belirtti.

 

ZEMİN SIKIŞTIRILMIŞ DEĞİL

 

Sarıkurt, "Bilindiği üzere Çorlu'da TESKİ tarafından başlatılan altyapı çalışmaları devam ediyor. Yollarda yapılan kazı çalışmaları, hatların döşenmesinin ardından geçici olarak kapatılıyor. Buradaki amacımız vatandaşlarımıza verdiğimiz rahatsızlığı en aza indirgemek. Bu kapsamda üzeri kum ve kısmi asfalt ile geçici olarak kapatılan altyapı çalışmalarının bulunduğu alanlara araç parkı yapılmasını doğru bulmuyoruz. Çünkü bu alanda zemin sıkıştırılmış değil ve özellikle yağışla birlikte çökme yaşanabilir. Vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için uyarılarımızı göz önüne almalarını rica ediyor, verdiğimiz geçici rahatsızlıktan ötürü tekrar özür diliyoruz" diye konuştu.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ