Bu da serbest!

Çerkezköy'de hemen her gün bir uyuşturucu şüphelisini kıskıvrak yakalayan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, yakaladıkları şüphelileri çoğu

GÜNDEM 29.08.2016 19:24:00 0
Bu da serbest!

Çerkezköy’de uyuşturucu ile kararlılıkla mücade eden İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince yakalanan bir şüpheli daha ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. 

 

CEZALAR CAYDIRICI DEĞİL

 

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri son 1 ay içinde uyuşturucu ile ilgili yaklaşık 30 kişiyi gözaltına alırken; gözaltına alınanlardan ise saddece 3’ü tutuklandı. Yani polis tarafından uyuşturucu konusunda gözaltına alınan her 10 şüpheliden sadece 1’i tutuklanıyor. Uyuşturucu kullanımı ile ilgili caydırıcı bir ceza uygulanmadığı için hakkında işlem yapılıp salıverilen şüpheliler, soluğu tekrar uyuşturucu tacirlerinin yanında alıyor.  

 

10 GRAM UYUŞTURUCU, 8 HAP 1 DE BONZAİ İLE YAKALANDI

 

Konuyla ilgili benzer bir gelişme hafta sonu yaşandı. 26 Ağustos Cuma günü üzerinde 10 gram uyuşturucu ile Bağlık Mahallesi’nde yakalanan şüpheli, 28 Ağustos Pazar günü de üzerinde 8 adet uyuşturucu hap ve 1 adet de bonzai ile yakalandı. Şüpheli 26 yaşındaki C. Ç. isimli genç, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde Asayiş Büro Amirliği ekiplerince hakkında uyuşturucu kullanmak suçundan işlem yapılmasının ardından serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

Marmara Haber