Servisçiler işlerini sağlama alıyor

İlçede personel taşımacılığı yapan servis araçlarını denetleyen Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri, "Derneğimiz tarafından yap

GÜNDEM 29.08.2016 19:14:00 0
Servisçiler işlerini sağlama alıyor

EN BÜYÜK SIKINTI KORSAN

 

Sürücülerin her daim evraklarını yanlarında bulundurması gerektiğini söyleyen Tanyeri, Amacımız halkımıza daha sağlıklı hizmet vermektir. Yaptığımız denetimlerde araçlarda bulunması zorunlu olan evrakların bulunup bulunmadığına bakıyoruz. Bulundurmayanları servisten men ediyor ve ceza kesiyoruz. Bugüne kadar ki denetimlerde hiçbir aracımızda eksik evrak çıkmadı. Önce biz kendi işimizi sıkı tutmak zorundayız. Trafik denetimi nasıl yapılıyorsa biz de araçlarımızı öyle denetliyoruz. Denetimlerde araçlarda çalışan şoförlerin yaşadıkları sıkıntıları da dinliyor, bu sıkıntıları çözmeye çalışıyoruz. Servisçilerin en büyük sıkıntısı korsan çalışan servislerdir. Bu konuda yetkili makamlarla görüştük. İnşallah bölgemiz kısa zaman içinde korsan araçlardan kurtulacak. Arkadaşlarımızdan, korsan araçları tesbit ettiklerinde plakalarını bize bildirmelerini istiyoruz” diye konuştu.

 

YASALARIN BİZE ÖNGÖRDÜĞÜ ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ

 

Sorunların çözümü konusunda UKOME yetkililerinin gerekeni yapma gayretinde olduğunu söyleyen Tanyeri, UKOME yetkililerine ve İlçe Emniyet Müdürlüğümüze yaptıkları çalışmalar için teşekkür ediyoruz. Bir takım sıkıntılarımız daha var ancak bunlar da zaman içerisinde çözülecektir. UKOME’nin hizmet alanı tüm il geneli olması dolayısıyla işleri kolay değil. Biz yasaların bize öngördüğü şekilde çalışıyoruz. Derneğimiz tarafından yapılan denetim, sürücüleri ve araçları her hangi bir trafik denetimi kapsamında hazır olmasını sağlayacaktır” diye konuştu.

 

Haber / Mehmet AYAN