Kaymakam Kubilay'dan Emniyete teşekkür ziyareti

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, FETÖ/PDY mensuplarınca 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilen darbe girişiminin ardından başlayan Demokrasi Nöbetleri kapsamında özveri ile çalışan İlçe Emniyet MüdÃ

GÜNDEM 29.08.2016 19:13:00 0
Kaymakam Kubilay

FETÖ/PDY MENSUBU TERÖRİSTLERİ LANETLİYORUM

 

Kaymakam Metin Kubilay ziyarette İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan ve Emniyet Personeli tarafından karşılandı. Demokrasi Nöbetlerinde gerçekleştirdikleri özverili çalışmalarından dolayı başta İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan olmak üzere tüm Çerkezköy emniyet teşkilatına teşekkür eden Kaymakam Kubilay, “Darbe teşebbüsünde bulunan vatan haini, millet düşmanı FETÖ/PDY mensubu teröristleri bir kez daha şiddetle kınıyor lanetliyorum. Milletimizin geleceğine, vatanımızın birliğine yönelik bu hain darbe girişimine karşı kendini siper eden, bu uğurda şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, Gazilerimize de acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

ÇERKEZKÖY’DE HERHANGİ BİR OLAY YAŞANMADI

 

Kaymakam Kubilay şöyle devam etti: “Çerkezköy’de yapılan titiz çalışmalar ve sağlanan koordinasyon sayesinde bugüne kadar olumsuz herhangi bir olay yaşanmadı. Kimsenin burnu dahi kanamadı. İlçemiz tüm kamu, kurum ve kuruluşlarıyla, hain darbe girişiminin olduğu 15 Temmuz akşamından başlamak üzere Vatanının, Bayrağının ve Devletinin yanında olmuştur ve olmaya devam edecektir” dedi ve çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

Haber / Menşure KARDEŞ