47 FETÖ şüphelisi adliyeye çıkarıldı

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 1 hafta önce Çorlu Adliyesi'nde gözaltına alınan 47 şüpheli, geniş güvenlik önlemleri altında elleri kelepçeli bir şekilde savcılığa getirilirken; yakÄ?

GÜNDEM 29.08.2016 17:25:00 0
47 FETÖ şüphelisi adliyeye çıkarıldı

YAKINLARI ALKIŞLARLA DESTEK OLMAYA ÇALIŞTI

 

Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü tarafından yürütülen FETÖ/PDY silahlı terör örgütü soruşturması kapsamında, Çorlu Adliyesi, Çorlu A 3 Tipi Ceza İnfaz Kurumu, Çorlu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Çorlu İcra Müdürlüğü ve Çorlu Seçim Müdürlüğü'nde görevli aralarında kadınlarında da bulunduğu 47 kişi 1 hafta önce gözaltına alındı. Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde ifadeleri alınan şüpheliler, dün geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Yakınları ise elleri kelepçeli şekilde adliyeye çıkarılan şüphelilere alkışlarıyla destek vermeye çalıştı.

 

HİMMET ADI ALTINDA PARA TOPLUYARLARMIŞ

 

Gözaltına alınan şüphelilerden çalıştıkları resmi kurumların ‘imamı’ oldukları belirlenen R.S., B.K., D.Ö. ve M.A.’nın örgüte bağlı memurlardan maaş gününün bir gün sonrası ‘himmet’ adı altında para topladıkları, belirli aralıklarla da sohbet toplantıları düzenledikleri tespit edildi. Şüphelilerin Çorlu Adliyesi’ndeki sorguları devam ediyor.

 

Marmara Haber