Katliam gibi kaza: 2 ölü, 3 yaralı

Saray-Kıyıköy yolunda ticari taksinin yol kenarındaki beton direğe çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında araç hurdaya dönerken; kazada 2 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. Kaza ile ilgili başlatılan

GÜNDEM 28.08.2016 20:09:00 0
Katliam gibi kaza: 2 ölü, 3 yaralı

Kaza dün sabah saatlerinde Saray-Kıyıköy yolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Kapaklı’da bir içkili restaurantta çalışan Tuncay U., taksici arkadaşı Özkan B. ile birlikte eşinin çalıştığı içkili restauranta gitti. Daha sonra Tuncay U. eşi İnci U. ile çalışma arkadaşları Kadir Y. ve Evin Y.’yi de iş çıkışı alarak Özkan B.’ye ait ticari taksi ile eğlenmek için sabahın erken saatlerinde Kıyıköy’e doğru yola çıktı.

 

FABRİKA DUVARINA ÇARPTI

 

Tuncay U.  yönetimindeki 59 T 2643 plakalı ticari taksi, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Behçeköy mevkiinde bulunan Komili Su Fabrikası’nın duvarına çarptı. Yoldan geçen vatandaşlar durumu hemen 112 ve jandarma ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 ekipleri ticari taksi sürücüsü Özkan B.’nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

 

YARALILAR HASTANELERE KALDIRILDI

 

Jandarma ekiplerinin başka bir kazaya sebebiyet vermemesi için geniş güvenlik önlemleri aldığı olay yerinde hayatını kaybeden Özkan B., Saray Devlet Hastanesi morguna oradan da İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken; yaralılardan Kadir Y. de Saray Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumu ağır olan Evin Y. Özel Optimed Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken; Tuncay U. ve İnci U. da Özel İrmet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

 

Kazada ağır yaralanan İnci U., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İnci U.’nun naaşı İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken; Tuncay U.’nun ise hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ