Türker, Bahçeli ile görüştü

Ankara'ya giderek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile istişarede bulunan MHP Kapaklı İlçe Başkanı İsmail Türker, "Şu anda ülkemiz her şeye gebedir. Türkiyemiz ölümcül bir sürecin, kanl

SİYASET 28.08.2016 19:50:00 0
Türker, Bahçeli ile görüştü

ÜLKEMİZDE İLAN EDİLMEMİŞ YAS YAŞANIYOR

 

Türkiye Cumhuriyeti’nin adeta sırat köprüsü üzerinde olduğunu belirten İsmail Türker, “Türk milleti çok yoğun saldırı ve suikast altındadır. Milli vicdan isyan ve infial halindedir. Dayanacak hal kalmamıştır. Ülkemiz ilan edilmemiş yas ve matemi yaşamaktadır. Türk milleti diken üstündedir. Bu menfur saldırılardan sonra öncelikli beklentimiz, teröristler ile işbirlikçilerinin bir an önce ele geçirilmesi ve muhtemel yeni terör saldırılarını önlemek için gerekli tedbirlerin devlet tarafından acilen alınmasıdır” dedi.

 

KİMİ KÖPRÜ AÇILIŞINDA KİMİ SÜNNET ŞÖLENİ PEŞİNDE

 

Türkiye buhranlı dönemleri yaşarken, hükümet ve yetkililerin köprü açılısında, kimilerinin de sünnet şöleni peşinde olduğunu kaydeden İsmail Türker, “Gelişen olaylarla alakalı hiçbir açıklama yapmayan yetkililer, Belediye Başkanları, Siyasi Parti İlçe Başkanları ne zaman ülke gündemiyle ilgilenecekler? İstanbul’da gülüp Cizre’de sahte gözyaşları dökenler pısırıklıklarını ve korkaklıklarını bir kere daha ispatladılar. Türkiye’nin devlet olma hak ve vakarına leke sürdüren kim varsa, yetki ve sorumluluğu her ne ise mutlaka ve derhal işine son verilmelidir. Terörle mücadelede yürekli, milli, atılgan, kararlı ve donanımlı kadrolar gecikmeksizin göreve getirilmelidir” diye konuştu.

 

70 BİN FETÖ DESTEKÇİSİNİ TUTUKLAYANLAR BİR AVUÇ VATAN HAİNİNİ TESPİT EDEMEDİ Mİ?

 

Türkiye’nin ihanet çemberi içinde olduğunu öne süren Türker, “Bölgesel gelişmeler kapsamında görevini hakkıyla yapması gereken istihbarat mekanizması sahadan topladığı bilgi ve bulguları tam ve zamanında güvenlik unsurlarına ulaştırmalıdır. Tersi durumda atıl halde kalan istihbarat Türkiye’nin kuyusunu kazanların ekmeğine yağ sürer. Terörle etkili bir şekilde mücadele gereklerinin yerine getirilmemesi, tarihin ve Türk milletinin affetmeyeceği bir gaflet, dalalet ve ihanet olacaktır. Bu ihanet adres ve muhataplarını çoktan bulmuştur. Bir gecede 70 bin FETÖ destekçisini tutuklayanlar bir avuç vatan hainini tespit edemedi mi?” diye sordu.

 

YETKİLİLERİ GÖREVE DAVET EDİYORUM

 

MHP’nin Türkiye’yi böldürmemeye, Türk milletinin huzurunu ve güvenliğini sağlayacak şartları hazırlamaya kararlı olduğuna dikkat çeken İsmail Türker, “Türkiye, çok ciddi bir tehdidin altındadır. MHP,  bölücü örgüt merkezli kabul edilemez hadiseleri titizlikle izlemekte ve hükümeti milletimizin lehine ve menfaatine uygun davranmaya davet etmektedir. Hain saldırılarını tırmandıran etnik bölücü terör, niyetlerine ulaşmak için son kozlarını oynamaya başlamıştır. Bu kapsamda Türkiye, düşmanlık boyutundaki alçak eylemlerin odağı ve hedefi haline gelmiştir. Bu hadiseler yaşanırken farkı işler peşinde olan Yetkilileri göreve davet ediyor, insanlık artığı bölücü canilerin bu hunhar saldırısını lanetleniyor ve nefretle kınıyorum” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ