Bomba sandılar havlu çıktı

Malkara'da motosiklet sürücüsünün, seyir halindeyken otomobildeki arkadaşlarına sırt çantasını verdiğini gören bir vatandaş, bunun bomba olabileceğini düşünerek polise haber verdi. Polisin durdu

GÜNDEM 28.08.2016 19:47:00 0
Bomba sandılar havlu çıktı

VATANDAŞ BOMBA SANDI

 

Olay Malkara’da meydana geldi. İddiaya göre İstanbul’da oturan ve kimlikleri açıklanmayan 4 üniversite öğrencisi Edirne’nin Keşan İlçesi’ne bağlı Erikli sahiline tatile gitmek için 34 LD 8639 plakalı motosiklet ve 34 YZL 97 plakalı otomobille yola çıktı. Üniversite öğrencileri Malkara İlçesi’ne geldiklerinde motosikletteki üniversiteli genç, seyir halindeyken sırt çantasını arkadaşlarının otomobiline verdi. Bunu görerek çantada bomba olduğunu sanan başka bir sürücü ise polise ihbarda bulundu.

 

POLİS ARACI DURDURDU

 

Alarma geçen polis ekipleri, karayolu üzerinde üniversite öğrencilerinin motosikletini ve otomobili durdurdu. Çelik yelek giyerek ellerinde silahlarla öğrencilerin üzerlerini ve aracı arayan polisler, şüpheli görülen çantaların içerisinde plaj havluları olduğunu belirledi. Yapılan kontrollerin ardından üniversite öğrencileri serbest bırakıldı.

 

Marmara Haber