Pamukkale bayrama hazır

Taşımacılık sektörünün önde gelen firmalarından Pamukkale Turizm Bölge Müdürü Nihat Macit, Kurban Bayramı'nda da Çerkezköy ve bölge halkına kaliteli hizmet vermeye devam edeceklerini ifade etti

GÜNDEM 26.08.2016 19:21:00 0
Pamukkale bayrama hazır

EN ÖNEMLİ ÖNCELİĞİMİZ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİDİR

 

Çerkezköy’den İstanbul’a giden yolcuların en fazla dert yandığı konunun servis konusu olduğunu kaydeden Pamukkale Turizm Bölge Müdürü Nihat Macit, “Pamukkale Turizm olarak her yarım saatte bir ücretsiz servis imkanı sağlıyoruz. Hadımköy Hareket Merkezimiz ve buradaki ücretsiz servislerimiz sayesinde Avcılar, Beylikdüzü gibi noktalara seyahat edecek olan misafirlerimiz zaman kaybı yaşamıyor. Bizim en önemli önceliğimiz müşteri memnuniyetidir. Misafirlerimize bir yandan ‘Pamukyol Rahatlığı’ ile seyahat etme mutluluğunu yaşatırken, diğer yandan da deneyimli personelimizin güler yüzlü hizmetiyle huzurlu bir yolculuk yapmalarını arzuluyoruz” dedi.

 

KOLLUK KUVVETLERİNE ÖZEL İNDİRİM

 

Pamukkale Turizm yolcularının seyahat boyunca zengin ikram menülerinden faydalanabildiğini sözlerine ekleyen Macit, “Bütün yolcularımız 220 Voltluk prizlerden faydalanarak gerek cep telefonlarını, gerekse dizüstü bilgisayarlarını şarj edebiliyor. Ayrıca her koltuğumuzda bulunan dokunmatik ekranlı televizyonlarla yolculuk boyunca arzu ettikleri filmi izleyebilme ve istedikleri müzik türünü dinleyebilme imkanına da sahipler. Dondurma ikramında da bulunduğumuz yolculuklarımızda misafirlerimiz, Türkiye’nin her yerindeki Burger King’lerde indirim imkanından da faydalanabiliyor. Ayrıca Pamukkale Turizmi tercih eden Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet Mensuplarına da özel indirim sağlıyoruz” diye konuştu.

 

Haber / Mehmet AYAN