Kutlama programları belli oldu

30 Ağustos Zafer Bayramı ve 19 Eylül Gaziler Günü dolaysıyla Çerkezköy Kaymakamlığı bünyesinde oluşturulan Kutlama Komitesi, önceki gün Kaymakam Metin Kubilay başkanlığında toplandı.

GÜNDEM 26.08.2016 19:20:00 0
Kutlama programları belli oldu

TOPLANTIYA KAYMAKAM KUBİLAY BAŞKANLIK ETTİ

 

Kaymakamlık Toplantı Salonunda yapılan toplantıya, Kaymakam Metin Kubilay’ın yanı sıra Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Garnizon Komutanlığı Tankçı Yarbay Tunay Kambur, 3. Zırhlı Tugay Merkez Komutan Vekili P.Yrb. Şener Çelik, Çerkezköy İlçe Emniyet MüdürüMurat Ogan, Çerkezköy Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Muhteber Kuralay, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Çerkezköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Metin Aysal, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Şubesi Başkanı Hasan Hüseyin Yarlıgan da katıldı.

 

BAYRAMLAR BİRLİK BERABERLİK İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

 

Toplantıda kısa bir konuşma yapan Kaymakam Metin Kubilay, “Bayramlar milli duyguların pekişmesi ve birlik beraberliğin sağlanması adına çok önemlidir. Çerkezköy’de göreve başladığım ilk günden beri tüm Bayramlardan önce hazırlık toplantılarını fiilen yapmaya çalıştık. Bu vesile ile vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını şimdiden en içten duygularımla kutluyorum. Vatanımız için kahramanca savaşan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” diye konuştu.

 

KAYMAKAMLIK MAKAMINDA TEBRİKLERİ KABUL EDECEK

 

Kaymakam Kubilay’ın konuşmasının ardından 30 Ağustos Zafer Bayramı ve 19 Eylül Gaziler Günü kapsamında yapılacak hazırlıklar görüşülerek karara bağlandı. Buna göre 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları saat 09.00’da Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayacak. Saat 09.30’da Kaymakamlık Makamında Kaymakam Metin Kubilay, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı ile birlikte tebrikleri kabul edecek. Saat 10.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda tören başlayacak. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam edecek.        19 Eylül Gaziler Günü kutlamaları da 19 Eylül Pazartesi Günü saat 09.00’da Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına çelenklerinin sunulması ile başlayacak. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile devam edecek.

 

Haber / Menşure KARDEŞ