Kurs kayıtları devam ediyor

Çerkezköy Belediyesi Kültür-Sanat Kursları kapsamında 15 Ağustos Pazartesi günü başlayan kayıtlar devam ediyor. Yetkililer kayıtlar başlayalı kısa bir süre olmasına rağmen başvuruların memnuniye

GÜNDEM 26.08.2016 19:18:00 0
Kurs kayıtları devam ediyor

8 AY SÜRECEK

 

Çerkezköy Belediyesi Kültür-Sanat Kursları 2016-2017 dönemi kapsamında kayıtların 15 Ağustos Pazartesi günü başladığını ve 30 Eylül Cuma gününe kadar devam edeceğini kaydeden Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ümit Zengin, “Vatandaşlarımız kurs başvurularını Çerkezköy Belediyesi Halk Masalarından gerçekleştirebilir. Kurslara kayıt için Kimlik Fotokopisi, Kurs Başvuru Formu (Çerkezköy Belediyesi Halk Masalarından verilecek) ve 2 adet vesikalık fotoğraf gerekiyor. 15 Ekim tarihinde başlayacak olan kurslarımız 8 ay sürecek” dedi.

 

12 KURSA 202 KİŞİ BAŞVURDU

 

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce bu yıl 18 ayrı kurs düzenleneceğini kaydeden Ümit Zengin, “Kurslarımıza şu ana kadar toplam 202 vatandaşımız başvuruda bulundu. Türk Sanat Müziği Kursumuza 13, Basit İğne Teknikleri Kursumuza 16, Çini Kursumuza da 14 kişi müracaat etti. Ebru Kursumuza 16, Halk Oyunları Kursumuza 12, Takı Tasarım Kursumuza ise 13 kişi başvurdu. Tiyatro Kursumuza 4, Bağlama Kursumuza 21, Gitar Kursumuza 24, Step-Aerobic-Pilates Kursumuza 14, Yaşam Boyu Spor Kursumuza 7, Diksiyon Kursumuza 13, İşaret Dili Kursumuza 9, Yaş Pasta Kursumuza 10 ve Girişimcilik Kursumuza ise 3 vatandaşımız başvurdu” ifadelerini kullandı.

 

KURSLAR YENİ BİNADA VERİLECEK

 

Ümit Zengin, “Basit İğne Teknikleri Kursu haricinde diğer kursların eğitimleri, yeni bir Yaşam Merkezi haline getirilmesi hedeflenen Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde önceden kreş olarak kullanılan ve geçtiğimiz ay Çerkezköy Belediyesi’ne devrolan binada verilecek. Yine Kızılpınar ve Veliköy Mahalle Evlerinde de kurs eğitimleri verilecek. Sportif kurslarımız Kartal Tepe Piknik Alanı ve 29 Ekim Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilecek” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ