Servisçilerden Polis Teşkilatına teşekkür

Çerkezköy Emniyet Müdürü Murat Ogan'ı ziyaret eden Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri, darbe girişimi gecesi ve sonrasındaki süreçte

GÜNDEM 25.08.2016 20:17:00 0
Servisçilerden Polis Teşkilatına teşekkür

ÇALIŞMALARINIZIN HER ZAMAN DESTEKÇİSİYİZ

 

Çerkezköy’de Milli İradeye Saygı  ve  Demokrasi Nöbetlerinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin özverili bir şeilde çalıştığına dikkat çeken Fikret Tanyeri, “Halkımızın birlik ve beraberliğini pekiştirme   adına yaptığınız çalışmalarınızın her zaman destekçisiyiz. Allah bir daha ülkemizi böyle durumlarla karşılaştırmasın” dedi ve darbe girişiminde hayatını kaybeden şehitlere Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi.

 

EN BÜYÜK SIKINTIMIZ KORSAN

 

Çerkezköy’de korsan araçların çalıştığını söyleyen Tanyeri, “Bu araçları UKOME’ye bildirerek gerekenin yapılmasını istedik. Çerkezköy’deki bazı sanayi kuruluşları yasal servisçilerle değil de korsan serviscilerle çalıma yapıyor. Bu durum bölgemizde büyük bir sıkıntı oluşturuyor. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün korsanlara karşı yaptığı mücadeleden memnunuz. Kendileri her zaman bize yol gösterici oluyorlar” diye konuştu.

 

İÇİNİZ RAHAT OLSUN

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan ise “Çerkezköy bir sanayi kenti. Devamlı aldığı göç ile her geçen gün nüfusu hızla artıyor. Biz, ilçemizde huzur ve güven ortamını sağlamak için ne gerekiyorsa yapmaya gayret ediyoruz. Sizin en büyük sıkıntınızın korsanlar olduğunu biliyoruz. Bu konuda çok sıkı bir çalışma başlattık. Yasalar kapsamında gerekenler yapılıyor. Bu konuda içiniz rahat olsun” açıklamalarında bulundu.

 

Haber / Mehmet AYAN