Her şey daha temiz bir şehir için

Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesine kattığı iki süpürge aracı ile birlikte hizmet kalitesini arttırıyor.

GÜNDEM 25.08.2016 20:05:00 0
Her şey daha temiz bir şehir için

HER GEÇEN GÜN HİZMET KALİTESİNİ ARTTIRIYORUZ

 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “74 Mahallemizin birden düzenli olarak çöplerinin toplanmasının yanı sıra her gün şehrin dört bir yanını sabahtan akşama kadar ellerinde süpürge ile temizleyen çalışanlarımızla daha temiz bir şehir yaratmak gayesindeyiz. Süleymanpaşa Belediyesi olarak iki süpürge aracı daha alarak her geçen gün hizmet kalitesini arttırıp vatandaşların takdirini kazanıyoruz. Her şey daha temiz bir Süleymanpaşa için” dedi.

 

ARAÇ SAYIMIZI ARTIRDIK

 

Ekiplerin rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra tozlu yollarda yol yıkama çalışması da yaptığını kaydeden Eşkinat, “Yol kenarları, köprüler, camiler, okul bahçeleri ve bulvarların temizliği ile hizmet verdiğimiz süpürge araçlarının mevcut sayısını arttırdık. Araç filomuza bir adet 2 metreküp ve bir adet 4 metreküp araç ekledik. Yeni araçların alımı ile mevcut iki adet 6 metreküp, bir adet 4 metreküp, bir adet 2metreküp ve iki adet kaldırım üstü süpürge aracının sayısına bir adet 2 metreküp ve bir adet 4 metreküp araç eklendi” dedi.

 

Marmara Haber