Boyun eğmeyeceğiz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP konvoyuna düzenlenen saldırı sonrası dün Ardanuç'ta halka seslendi. Kılıçdaroğlu, "Bugün buraya zorlu bir yolculukla geldik. Bir terör saldırÄ?

TÜRKİYE BUNU KONUŞUYOR 25.08.2016 18:38:00 0
Boyun eğmeyeceğiz

ŞANLI ORDUMUZU DESTEKLEYECEĞİZ

 

Her zaman her ortamda halkın yanında olacağını ve halkın çıkarlarını savunacağını söyleyen Kemal Kılıçdaroğlu, “Kim ne derse desin, bu güzel ülkeye barışı huzuru getirmek için sonuna kadar mücadele edeceğim. Ne terör bizi yıldırır ne de başkaları. Çünkü biz Mustafa Kemal’in Türkiye’sini büyütmek zorundayız. Bize cumhuriyet altın tabak içinde sunulmadı. Kanla şehitlerle gazilerle kurduk. Omuzunda silah taşıyan analarla kurduk. Bize silah gösterecekler, tehdit edecekler, biz de yılacağız! Yılmayacağız. Allah’ın verdiği bir canımız var, o can bu ülke bu millet uğruna feda olsun diyeceğiz. Gaziantep’te terör 53 vatandaşımızın canını aldı, çoğu çocuk. Çocukların bu ülke için ne kadar önemli olduğunu hepimiz iyi biliriz. Özellikle anneler. Çok sayıda çocuğumuz hayatını kaybetti. Bu IŞİD denen terör örgütüne dersini vermek için ordumuz Cerablus’a girdi, sonuna kadar arkasındayız. Şanlı ordumuzu destekleyeceğiz” dedi.

 

ALLAH KİMSEYE EVLAT ACISI VERMESİN

 

Kılıçdaroğlu şöyle devam etti: “Bugün buraya zorlu bir yolculukla geldik. Bir terör saldırısıyla karşı karşıya kaldık, bir şehidimiz var, beni en çok üzen o. Keşke hiç olmasaydı. İki yaralımız var, Allah acil şifalar versin diyoruz. Ama gerçekten de bir şehidimizin olması beni en çok üzen şey oldu. Hani bizde derler ya, Allah kimseye evlat acısı vermesin. Sıralı ölüme hepimiz katlanırız da babanın annenin çocuğunu mezara koyması çok acıdır. Terör hepimize ortak bir acıyı yaşatıyor. Ama bu teröre karşı hepimiz dik ve onurlu duracağım. Hiçbir programımızı bozmuyoruz. Gideceğim, ne olursa olsun gideceğim. Ucunda ölüm de olsa gideceğim dedim.”

 

Marmara Haber