Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama geldi

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu telefonla bağlandığı bir televizyon programında uğradığı saldırıyla ilgili açıklama yaptı.

TÜRKİYE BUNU KONUŞUYOR 25.08.2016 16:27:00 0
Kılıçdaroğlu

Şu anda benim açımdan bir sorun yok diyen Kılıçdaroğlu, ‘’ Çatışma bölgesinden çıkardılar. Karayolları binasındayım. Herhangi bir sorun yok. Çatışmanın olduğu bir alanda galiba olumsuz tablo yaşadık. Güvenlik güçleri süratle önlemlerini aldılar, bizi o alandan çıkardılar. Benim açımdan kaygı yok. Umarım güvenlik güçleri açısından da bir sorun olmaz" dedi.

 

Erdoğan ile telefonda görüştü

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisi aradığını söyleyen Kılıçdaroğlu “Geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Bir helikopterin geleceğini güvenli olarak bizi götüreceklerini söylediler. İçişleri bakanı Efkan Ala’dan bilgi aldıklarını ifade ettiler. Kendilerine nazik davranışlarından dolayı teşekkür ettim. Binali Bey’le de görüştüm. Binali Bey’e de teşekkür ettim. Benim bulunduğum araca herhangi bir kurşun isabet etmedi.” şeklinde konuştu.

 

‘’Keşke ülkemizde terör olmasa’’

 

Artvin programını iptal etmediğini de açıklayan Kılıçdaroğlu, ‘’ Belediye binamız yeni yapıldı, açılışına gideceğiz. Sayın İçişleri Bakanımız aradı, Jandarma helikopter gönderecek, programımıza devam edeceğiz.  Bir terör eylemiyle karşı karşıya kalındı. Keşke ülkemizde terör olmasa. Allah'ın verdiği bir canımız var, o da bu memleket için feda olsun. Bir şehidimiz olduğu haberini aldık. Araçta uzun süre bekledik. Bu tür olaylarda geri adım atmamız söz konusu olamaz. Cumhurbaşkanı ve Başbakan ile görüştüm, teşekkür ettim." dedi.