Her şey Kapaklı için

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Demirköy Belediye Başkanı Muhlis Yavuz ve Çakıllı Belediye Başkanı Mehmet Bayram'ı makamında ağırladı. Mandalı, kendisini ziyaret eden Belediye Baş

GÜNDEM 23.08.2016 19:08:00 0
Her şey Kapaklı için

BAŞKANLARDAN MANDALI’YA ZİYARET

 

Kırklareli’nin Vize ilçesine bağlı Demirköy Belediye Başkanı Muhsin Yavuz ve Çakıllı Belediye Başkanı Mehmet Bayram, dün saat 11.00’da Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu dile getiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, her iki başkana da Kapaklı Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Kapaklı halkının her şeyin en iyisine layık olduğunu belirten Başkan Mandalı, “Altyapı ve üstyapı çalışmalarımızın yanı sıra sosyal ve kültürel projelerimizle de Kapaklı halkına layık olmaya çalışıyoruz” dedi.

 

İŞİNİZ ÇOK ZOR

 

Kapaklı Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten Demirköy Belediye Başkanı Muhlis Yavuz ve Çakıllı Belediye Başkanı Mehmet Bayram, “Kapaklı aldığı göç itibari ile nüfus artış hızı en yüksek olan şehirlerin başında geliyor. Bu nedenle belediye olarak işiniz çok zor. Fakat yaptığınız himzetlerle bu zorlukların üstesinden başarıyla geldiğinizi herkes görüyor. Bu kapsamda başarılı çalışmalarınızın devamını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ