Allah bir daha yaşatmasın

Dernek yönetimi ile Kaymakam Metin Kubilay'ı ziyaret eden Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Dernek Başkanı Fikret Tanyeri, "İlçe kaymakamı olarak başlattığınız Milli İradeye Saygı ve Demokrasi

GÜNDEM 23.08.2016 19:02:00 0
Allah bir daha yaşatmasın

DEVLETİN BÜTÜNLÜĞÜNE KASTEDENLER AMAÇLARINA ULAŞAMADI

 

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Dernek Başkanı Fikret Tanyeri’nin Kaymakam Metin Kubilay’a yaptığı ziyarette yönetim kurulu üyeleri Şenol Gündüz, Metin Açılan, Engin Aslan, Orhan Cengiz, Burhan Arslan ve Arslan Kardeş ile İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan da yer aldı. 15 Temmuz darbe girişimi sürecinde ilçede yaptığı birlik beraberlik çalışmaları nedeniyle Kaymakam Kubilay’a teşekkür eden Tanyeri, “15 Temmuz gecesi devletin bütünlüğüne kastedenler, Cumhurbaşkanımızın halkı sokağa çağırması, milletin demokrasiye ve vatanına sahip çıkması sayesinde amaçlarına ulaşamadı. Bu kapsamda ilçe kaymakamı olarak başlattığınız Milli İradeye Saygı ve Demokrasi Nöbetleri’nde halkın birlik ve beraberliğini pekiştiren çalışmalarınızdan dolayı size teşekkür etmek istedik” dedi.

 

Servis Araç Sahipleri Derneği olarak demokrasi nöbetlerinde bulunmaya özen gösterdiklerini ifade eden Tanyeri, “Allah bir daha ülkemizi böyle durumlarla karşılaştırmasın. Darbeye engel olmaya çalışırken hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz. Son günlerde ülkemizin çeşitli illerinde yaşanan terör olaylarında hayatlarını kaybeden asker, polis ve sivil vatandaşlarımıza da Allah’tan rahmet yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

VATANDAŞ DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKTI

 

Ziyaretten mutluluk duyduğunu belirten Kaymakam Metin Kubilay ise “15 Temmuz gecesi FETÖ tarafından yapılan darbe girişimi, Cumhurbaşkanımızın çağrısı sonucu milletimiz tarafından ülke genelinde engellenmiştir. Vatandaşlarımız demokrasimizin devamı için birlik ve beraberlik içinde devletine sahip çıkmıştır. Koordineli çalışmalar nedeniyle ilçemizde kimsenin burnu kanamadan bu süreci atlattık. Bununla birlikte son günlerde meydana gelen terör olaylarında da güvenlik güçlerimiz şehitler verdi. Bu vesile ile bir kez daha tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz” diye konuştu.

 

RAHAT OLUN

 

STK’lara önem verdiklerini söyleyen Kaymakam Kubilay, “Herkes kanunlara, kurallara uyacak. Kanunlara uyanların yanında olmayda devam edeceğiz. Kimse kanunların üstünde değildir. Korsan çalışan araçları tanımıyoruz. Korsan konusunda Emniyetimiz gerekli çalışmayı aralıksız olarak yapıyor. Kanunlar çercevesinde işlerini yapan ve yasaların emrettiği hükümlere uyanların yanında, uymayanların karşısındayız. Bu konuda rahat olun” dedi.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ