Kapaklı'ya dev yatırım

Kapaklı'da faaliyete geçen Hawthorn Suıtes By Whyndham Otel Müdürü Boğaç Yılmaz, dün saat 10.00'da otelin restaurant bölümünde verdiği kahvaltıda Kapaklı ve Çerkezköy'de görev

GÜNDEM 22.08.2016 20:08:00 0
Kapaklı

87 METREKARELİK ODALAR

 

Kahvaltı programında Otel Pazxarlama Satış Müdürü Kaan Taşkın da hazır bulundu. 120 oda kapasiteli Hawthorn Suıtes By Whyndham Otel’in gelişmekte olan Çerkezköy ve Kapaklı’nın, dörtbir yanına bağlanan konumuyla özellikle iş hayatının tam kalbinde yer aldığını belirten Boğaç Yılmaz, “İş hayatını ve ev yaşamını aynı yerde sürdürmek isteyenlere, 5 yıldızlı otel konforunda hizmet sunan otelimizde, fitness salonu, hamam, sauna, buhar odası, kapalı yüzme havuzu ve terapi odalarıları bulunmaktadır. Ayrıca rezervasyon ile kullanımı mümkün olan toplantı salonları ve internet, faks, fotokopi  gibi hizmetlerin sunulduğu business centerlar da yer almaktadır. Organize Sanayi Bölgesine yakın lokasyonuyla otelimizde 87 metrekarelik 1+1 odalar, 45 metrekarelik 1+0 odaları ve ofis seçenekleri bulunmaktadır” dedi.

 

 HER KATTA TERAS KEYFİ

 

Kurum ve kuruluşların otelin geniş ve modern restaurant alanında her türlü davet organizasyonlarını yapabileceğini kaydeden Boğaç Yılmaz, “Özel Corner Panorama Balo Salonumuz tüm konuklarınıza unutamayacakları bölgenin panoramik ambiansını yaşama fırsatı sunmaktadır. Tüm katlardaki teraslarda kahvenizi bölgenin en yüksek yapısında Hawthorn Suıtes By Whyndham ayrıcalığı ile yudumlama zevkini yaşayabilirsiniz. Otelimiz, araç kiralama, 24 saat teknik servis, vale servisi, kuru temizleme, kat temizliği gibi ayrıcalıklarla sakinlerini beklemektedir. Ayrıca araç kirliliğinin önüne geçmek için de 4 bin metrekare kapalı otoparkımız da mevcuttur” dedi. Otelin ilk etapta Ramada markasıyla hizmete başladığını fakat yapılan görüşmeler neticesinde Ramada Hotelin bir üst klasmanı olan Wyhndham Hotel zincirinin 5 yıldızlı Suites Hawthorn Suites By WyndhaM katagorisine yükseldiğini belirten Boğaç Yılmaz, “Otelimizin başta Trakya olmak üzere Çerkezköy ve Kapaklı’ya hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ