Her şey çocuklarımız için

Kapaklı Belediyesi'nin geleneksel olarak düzenlediği toplu sünnet şöleni etkinlikleri kapsamında bu yıl toplam 250 dar gelirli ailenin çocuğu sünnet edildi. Sünnet olan çocuklar için 26 Ağustos Cuma gÃ?

GÜNDEM 22.08.2016 20:06:00 0
Her şey çocuklarımız için

MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULACAK

 

Bu yıl Kapaklı Belediyesi olarak 250 çocuğu sağlık ve hijyenik ortamlarda sünnet ettirdiklerini ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Çocuklarımızın heyecanına ve mutluluğuna 26 Ağustos Cuma günü düzenleyeceğimiz etkinliklerle ortak olacağız. Merkez Eski Camimizde 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan vatandaşlarımız, son günlerde yaşanan terör olaylarında hayatını kaybeden vatandaşlarımız ve sünnet olan çocuklarımız için Mevlid-i Şerif okutacağız. Daha sonra Atatürk Anıtı önünde toplu fotoğraf çektirip sünnet çocuklarımıza konvoy yapacağız. Kent Meydanında sünnet olan çocuklarımızın kınalarını yakıp, sünnet düğünlerini gerçekleştireceğiz. Programa katılanlara yemek ikramında bulunacağız” diye konuştu.

 

PROGRAMDA KISITLAMALAR GERÇEKLEŞTİRDİK

 

15 Temmuz darbe girişimi ve yaşanan terör olayları nedeniyle sünnet şöleni programında kısıtlamalar yaptıklarını belirten Mandalı, “Biz sadece çocuklarımızın bu özel günlerinde yanlarında olmak istiyoruz. Dar gelirli ailelere destek olabilmek için geleneksel olarak düzenlediğimiz sünnet şölenini yalnızca çocuklarımızın mutluluğu için yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ