Baysan TESKİ çalışmalarını inceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi TESKİ tarafından yürütülen Çorlu Kumyol Caddesi İçme Suyu ve 1 Etap Muhtelif Mahalleler Kanalizasyon ve Yağmur Suyu İnşaatı çalışmalarını yerinde inceleyen Ã??

GÜNDEM 22.08.2016 20:05:00 0
Baysan TESKİ çalışmalarını inceledi

TREDAŞ DA ÇALIŞMALARA DAHİL OLDU

 

Çorlu Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen altyapı çalışmalarının vatandaşların refahı için yapıldığını belirten Ünal Baysan, TESKİ’nin Çorlu'daki Otogar, Şinasi Kurşun Caddesi ve Kumyol Caddesi'ndeki çalışmalarını yernde inceledi. Kumyol Caddesi İçme Suyu ve 1 Etap Muhtelif Mahalleler Kanalizasyon ve Yağmur Suyu İnşaatı kapsamında temiz su hatlarının yanı sıra, yağmur suyu ve kanalizasyon hatlarının yapımının da devam ettiğini belirten Baysan, çalışmalara TREDAŞ'ın da dahil olduğunu söyledi.

 

ANA GÜZERGAHLARDA ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI

 

Ana güzergahlarda çalışmaların büyük bir kısmının tamamlandığını kaydeden Ünal Baysan, “Temiz su ev ve iş yeri bağlantıları da devam ediyor. Parsel bazındaki çalışmalarda ise altyapı çalışmaları yürütülürken, çalışmaların tamamlanmasının ardından Çorlu Kumyol Caddesi İçme Suyu ve 1 Etap Muhtelif Mahalleler Kanalizasyon ve Yağmur Suyu İnşaatı sona erdirilecek” diye konuştu.

 

Marmara Haber