Bunun adı VAHŞET

Son zamanların en korkunç olaylarından birisi önceki gün Edirne'de yaşandı. İddiaya göre ağabeyi ve 3 yeğenini baltayla öldüren ve parçalara ayıran F. D. adlı şüpheli, daha sonra parçalara ay

GÜNDEM 22.08.2016 13:41:00 0
Bunun adı VAHŞET

Edirne’de 3’ü çocuk 4 kişi korkunç bir cinayete kurban gitti. Vahşet, şüphelinin cesetleri yakmaya çalıştığı sırada mahallelinin yangın ihbarında bulunmasıyla ortaya çıktı.

 

ÇOCUKLARI BAŞLARINA BALTA İLE VURARK ÖLDÜRMÜŞ

 

Olay Edirne'nin Karaağaç Mahallesi’ne bağlı Emirli Sokak’ta meydana geldi. Mahallelinin yangın ihbarı üzerine itfaiye ekipleri ile birlikte olay yerine gelen polis, bir evin bahçesinde yanan çekyat ve cesetleri fark etti. Yangının söndürülmesinin ardından 3'ü çocuk toplam 4 kişiye ait cesetlerin yakılmak istendiği belirlendi. Polis cesetlerin eşinden ayrı yaşayan 38 yaşındaki Bülent D. ile çocukları 3 yaşındaki Ertuğrul, 10 yaşındaki İsmail ve 11 yaşındaki Büşra'ya ait olduğunu tespit etti. Yapılan incelemede çocukların başlarına balta ile vurularak öldürüldüğü ve ardından keserle parçalanmak istendiğini belirlendi.

 

KANLI ELBİSELERİ İLE YAKALANDI

 

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan polis, görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda evden en son öldürülen Bülent D.'nin kardeşi F. D.'nin çıktığını belirledi. Polis kısa sürede katil zanlısı F.D.’yi mahallede kanlı elbiseleri ile yakalayarak gözaltına aldı. Cinayetlerin incelendiği eve gelerek inceleme yapan Edirne Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran, cinayetlerin zanlısının daha önce psikolojik sorunları olduğunu ve hakkında çeşitli adli soruşturmalar yapıldığını belirtti. Polisin olay yerinde delillerin toplamasından sonra cesetler otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Cinayet zanlısı F. D.’nin sorgusu devam ediyor.

 

Marmara Haber