Eğitim camiası yasta

Çerkezköy eğitim camiasının sevilen isimlerinden emekli okul müdürü Halit Ercan, bir yakınının düğünü için Çanakkale'ye gittiği sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

GÜNDEM 21.08.2016 18:57:00 0
Eğitim camiası yasta

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

 

Halit Ercan’ın cenaze törenine Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş, Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna, Çerkezköy ve Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri, STK temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler ile Ercan ailesinin eş, dost ve akrabaları katıldı. Cenaze öncesinde Halit Ercan’ın çocukları Burak ve Berk taziyeleri kabul etti. İlçe Milli Eğitim eski Şube Müdürü Oktay Becerik cenaze töreni boyunca göz yaşlarına hakim olamadı.

 

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

 

Halit Ercan’ın cenazesi, Osmanlı Merkez Camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından İstasyon Mezarlığı’nda toprağa verildi. 26 yıl eğitim camiasına hizmet veren Halit Ercan, görev süresinin 19 yılını okul müdürü olarak geçirdi. Atatürk İlkokulu, Nurullah Narin İlkokulu ve Şehit Ersoy İlkokulu’nda müdürlük yapan Ercan, iki yıl öncede emekliye ayrılmıştı. Evli ve iki çocuk babası olan Halit Ercan 57 yaşında hayata gözlerini yumdu.

 

Haber / Seyit SÜREN