Devletimizin ve Milletimizin yanındayız

Van, Elazığ, Bitlis ve Gaziantep'te düzenlenen hain saldırıları kınayan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, "Terör örgütleri ve destekçileri ülkemizde hain amaçl

GÜNDEM 21.08.2016 18:56:00 0
Devletimizin ve Milletimizin yanındayız

TERÖR OLAYLARINI LANETLEDİ

 

Son günlerde ülkemizde yaşanan terör olayları hakkında açıklamalarda bulunan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, Bitlis’te terör örgütü pkk’nın düzenlediği hain saldırıda 3'ü asker, 1'i köy korucusu olmak üzere dört 4 güvenlik görevlisinin şehit düştüğünü belirterek, “Bitlis’te 7 askerimiz de yaralandı. Van'ın İpekyolu ilçesinde polis evi ve polis merkezinin bulunduğu binaya patlayıcı yüklü araçla yapılan hain saldırıdan bir gün sonra Elazığ Emniyet Müdürlüğü’ne bombalı araçla saldırıda bulundular. İki saldırıda 6 polisimiz şehit olurken, 250’ye yakın vatandaşımız yaralandı. Son olarak Gaziantep’te yaşanan hain saldırıda da 51 vatandaşımız hayatını kaybederken; onlarca vatandaşımız yaralandı” dedi.

 

İŞ ADAMLARIMIZ HER ZAMAN MİLLETİNİN YANINDADIR

 

Terör örgütü pkk’nın hain saldırılarını nefretle kınadığını ifade eden ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, “Terör örgütleri ve destekçileri ülkemizde hain amaçlarına ulaşamayacaklarını biliyorlar. İş dünyamızın, sanayicimizin ve üyelerimizin 15 Temmuz’daki hain darbe girişiminde olduğu gibi bu alçak saldırıları yapanlara karşı da devletinin ve milletinin yanında olduğunu açık ve net olarak belirtmek istiyorum. Bu alçak saldırılarda can veren aziz şehitlerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum” açıklamalarında bulundu.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ