Site'den Galatasaray'a

Türkiye'nin en büyük spor kulüplerinden biri olan Galatasaray Spor Kulübü, Kapaklı'nın köklü spor kulüplerinden Sitespor'da U-13 takımının gelecek vaadeden futbolcusu Ersin Yılmaz ile sö

SPOR 21.08.2016 18:54:00 0
Site

Türkiye’nin güzide takımlarından Galatarasay ile sözleşme imzalayan Sitespor U-13 takımının yıldız oyuncusu Ersin Yılmaz için Kapaklı Şehir Stadında önceki saat 15.00’da imza töreni düzenlendi.

 

TRAKYA BÖLGESİNE OLAN İLGİ ARTACAK

 

İmza törenine Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Galatasaray Alt Yapı Koordinatörü Savaş Çam, Sitespor Kulüp Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, Sitespor takımı yöneticileri, alt yapı oyuncuları ile Ersin Yılmaz ve ailesi katıldı. Transferin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür eden Galatasaray Alt Yapı Koordinatörü Savaş Çam, “İnşallah bu vesileyle Trakya Bölgesine olan ilginin artacağına inanıyoruz. Ersin, Kapaklı’yı artık kulübümüzde temsil edecek. Buraya geliş amacım hareket planı oluşturmak. İlk defa böyle bir etkiliğe katılıyorum. İnşallah Kapaklı bundan sonra da birçok yıldız adayı yetiştirir ve Türk futboluna kazandırır” diye konuştu.

 

ERSİN’İ BİRÇOK KULÜP İSTEDİ

 

Galatasaray’a oyuncu veriyor olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Sitespor Kulüp Başkanı Ersan Karamehmetoğlu ise “Ersin’i birçok kulüp istedi. Fakat biz Galatasaray’da karar kıldık. Futbolcumuzun geleceği için daha doğru olduğuna inandık. Oyuncumuzun temel ihtiyaçlarının karşılanacağı Savaş Çam tarafından bize teyit edildi. Mutluyuz ve transferin her iki camia için de hayırlı olmasını temenni ediyorum. Ersin, Galatasaray takımına giden ilk topçu değil. Devamı gelecek diye düşünüyorum” dedi.

 

BU GURUR HERKESE NASİP OLMAZ

 

Galatasaray kulübüne ulusal ve uluslar arası arenalarda vereceği mücadelelerde başarılar dileyerek konuşmasına başlayan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ise “Sitespor, altyapısına önem veren amatör ruhlu bir kulübümüzdür. Bu gurur her kulübe nasip olmaz. Üst liglere sporcular kazandıracak alt yapı ruhuna ihtiyacımız vardı. Bu ruh Kapaklı’da Sitespor’la oluşmuş oldu” dedi. Konuşmaların ardından Galatasaray Alt Yapı Koordinatörü Savaş Çam, genç oyuncuya formasını giydirerek kendisini sarı kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeye imza attırdı.

 

Haber / Celal KARAKURT