Kuzu ve İpek ailelerinin düğün mutluluğu

Çerkezköy'de Özel İrmet Hastanesi'nde ambulans şoförlüğü yapan Beşer Kuzu ve eşi Hatice Kuzu'nun kızları Neslihan ile Recep-Fatoş İpek çiftinin oğulları Alperen,  Lidya Garden

GÜNDEM 21.08.2016 18:48:00 0
Kuzu ve İpek ailelerinin düğün mutluluğu

YALNIZ BIRAKMADILAR

 

Genç çiftin nikahı Saray Belediyesi’nde kıyıldı. Çiftin Lidya Garden Düğün Salonu’nda dün 11.30-18.00 saatleri arasında gerçekleştirilen düğün törenine Kuzu ve İpek ailelerinin eş, dost ve akrabalarının yanı sıra Çerkezköy ve Kapaklı’dan çok sayıda iş adamı, siyasetçi ve STK temsilcisi katıldı. Gelin ve damadın aileleri davetlileri düğün salonu girişinde karşılarken; gelin babası Beşer Kuzu ve damat babası Recep İpek düğün boyunca davetliler ile yakından ilgilendi.  

 

CANLI MÜZİK EŞLİĞİNDE EĞLENDİLER

 

Davetlilere yemek ikramının yapıldığı düğün merasiminde, alkışlar eşliğinde düğün alanına gelen genç çift, yine alkışlar eşliğinde ilk dansların yaptı. İlk dansın ardından genç çift düğün pastasını kesti. Düğün pastasının kesilmesinin ardından takı merasimine geçildi. Düğün merasimi, canlı müzik eşliğinde devam ederken; davetliler program bitimine kadar canlı müzik eşliğinde eğlendi. Düğün sonunda gelin ve damat aileleri davetlileri kapıya kadar uğurlamayı ihmal etmedi.

 

Haber / Celal KARAKURT