Nikahlarını Albayrak kıydı

Bir yandan şehrin altyapı ve üstyapısıyla ilgili projeleri tek tek hayata geçirmeye çalışan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, bir yandan da evliliğe adım atan genç çiftlerin mutlulukların?

GÜNDEM 21.08.2016 18:43:00 0
Nikahlarını Albayrak kıydı

EVLİLİK CÜZDANI GELİNE

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Coşkunçay ve Arslan ailelerinin çocukları Yiğit Arslan ve Nilay Coşkunçay'ın nikahını kıydı. Ailelerin ve yakın dostların katıldığı nikah töreni Köşk Restaurant'ta gerçekleşti. Çiftin nikahını kıyan Başkan Albayrak gençlere bir ömür boyu sağlık ve mutluluk temennisinde bulundu. Başkan Albayrak, nikah defteri imzalandıktan sonra evlilik cüzdanını geline verdi.

 

MUTLULUKLAR DİLEDİ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak daha sonra Korkmaz ve Çakmak ailelerinin mutluluklarına ortak oldu. M. Fahrettin Korkmaz'ın kızı Sevgi Korkmaz ile Recep Çakmak'ın oğlu Ümit Çakmak'ın nikahını kıyan Başkan Albayrak, genç çifte mutluluklar diledi. Ömür boyu sürecek mutlu bir yuvanın yegane mimarlarının kadınlar olduğunu belirten Başkan Albayrak, evlilik cüzdanını geline verdi.

 

Marmara Haber