Resmen AK Partili oldular

Milliyetçi Hareket Partili Dr. Özkan Yücel ve Hakan Özgül partilerinden istifa ederek AK Parti'ye geçti. Yücel ve Özgül'e parti rozetlerini ise bir dizi açılış ve temel atma töreni için Tekirda

SİYASET 20.08.2016 14:19:00 0
Resmen AK Partili oldular

Büyükşehir Yasası ile kapatılan beldelerden Karaağaç’ta 2009 yerel seçimlerinde MHP’den Belediye Başkanı seçilen ve 2014 yerel seçimlerinde yine MHP’den Kapaklı Belediye Başkan Adayı gösterilen Dr. Özkan Yücel ile 2014 yerel seçimlerinde MHP’den Belediye Başkan Adayı gösterilen ve 2015 genel seçimlerinde de yine MHP’den 2. Sıra Tekirdağ Milletvekili Adayı olan Hakan Özgül AK Parti saflarına katıldı.

 

ROZETLERİNİ BAKAN EROĞLU TAKTI

 

Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın bazı projelerinin temelini atmak, bazı projelerinin de açılışını yapmak üzere önceki gün Tekirdağ’a gelen Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığını ziyaret etmeyi de ihmal etmedi. İl Başkanlığı ziyaretinde AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel’den parti çalışmaları hakkında bilgi alan Bakan Eroğlu, MHP’den AK Parti’ye katılan Dr. Özkan Yücel ve Hakan Özgül’e parti rozetlerini kendi elleri ile taktı.

 

BAHÇELİ’YE KARŞI AKŞENER’İ DESTEKLEMİŞLERDİ

 

Dr. Özkan Yücel ve Hakan Özgül’ün saflarına katılmasından dolayı AK Partililer sevinç yaşarken; bu durum MHP’lilerden ve Ülkü Ocakları üyelerinden özellikle sosyal medyada büyük tepki gördü. Hatırlanacağı üzere Yücel ve Özgül, Milliyetçi Hareket Partisi’ndeki siyaseti eleştirerek; MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye karşı, Genel Başkan Adaylığını açıklayan Meral Akşener’e destek vermişlerdi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ