Siz mutluysanız biz de mutlu oluruz

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara yardım elini uzatmaya devam ediyor. İşitme engelli vatandaş, kendisine yardımcı olan Başkan Mandalı'yı küçük kzı

GÜNDEM 19.08.2016 18:49:00 0
Siz mutluysanız biz de mutlu oluruz

MAKAMINDA AĞIRLADI

 

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, belediye olarak yardımda bulundukları işitme engelli vatandaş Elif Ercan ve küçük kızı Hayrunisa Ercan’ı makamında ağırladı. Belediye Başkanlığı makamında Elif Ercan'a işitme cihazını teslim eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Hayrunisa kızımızın annesi Elif hanımın işitme cihazına ihtiyaç duyduğunu öğrendik. Hemen konuyla ilgili müdürlüklerimiz ile görüşüp Elif hanıma yardımcı olunması talimatı verdim” dedi.

 

ONLAR MUTLU OLURSA BİZ DE MUTLU OLURUZ

 

İhtiyaç duyulan işitme cihazının kısa sürede temin edilerek Elif Ercan’a teslim edildiğini sözlerine ekleyen Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da engelli vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Onlar mutlu olursa biz de mutlu oluruz. Sadece bu gibi yardımlarla değil, hayata geçirdiğimiz tüm projelerde engelli vatandaşlarımızı da göz önünde bulunduruyoruz. Tüm projelerimizi engellilere uyumlu bir şekilde hayata geçiriyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Celal KARAKURT