Ülkücülerden soydaşlara kurban yardımı

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Türk Milleti'nin büyük bir aile olduğunu göstermek adına yaptığı çalışmaları sürdürdüklerini belirterek;

GÜNDEM 19.08.2016 18:43:00 0
Ülkücülerden soydaşlara kurban yardımı

AYNI HASSASİYETLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

 

Yaptıkları yardımlarla gönüller arası köprüler inşa ettiklerini ve kardeşlik bağlarını güçlendirdiklerini belirten Olcay Kılavuz, geçen sene Kurban Bayramı yardım kampanyası kapsamında bağışlanan kurbanları ve nakdi yardımları yurtdışındaki ve yurtiçindeki soydaşlara ulaştırdıklarını ifade etti. Bu yıl da vekaleten kurban bağışlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştıracaklarını belirten Kılavuz, “İslam dininin usulleri kapsamında kurbanları kesip aynı hassasiyetle dağıtımlarını gerçekleştireceğiz. Önümüzdeki Kurban Bayramı münasebetiyle, aziz milletimizin ve ülküdaşlarımızın bizlere emaneti olarak gördüğümüz vekaleten kurban bağışlarınızı ihtiyaç sahiplerine teslim edeceğiz” dedi.

 

KURBAN BAĞIŞ ÜCRETİ 690 LİRA

 

Tüm vatandaşların 690 Lira olarak belirlenen kurban bağış ücretini “Ülkü Ocakları Kurban Bağış Hesabına” yatırdıktan sonra konuyla ilgili görevlendirilen kişilere vekaletlerini vererek, kurban ibadetlerini Ülkü Ocakları aracılığıyla gerçekleştirebileceklerini belirten Olcay Kılavuz, “Böylece kurbanlarını ihtiyaç sahipleri ile paylaşabilecekler. Şimdiden yapacağınız ibadetlerin ve kurbanlarınızın kabul olmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz eder, zulmün son bulduğu bir bayram geçirmemizi temenni ederiz” açıklamalarında bulundu.

 

Marmara Haber