Çetin Akademi'ye Ooptimed ayrıcalığı

Çetin Akademi ile Özel Optimed Hastanesi arasında imzalanan krumsal sözleşme kapsamında Çerkezköy ve Çorlu'da hizmet veren Çetin Akademi üyeleri, Özel optimed Hastanesi'nin sağlık hizmetlerinde

GÜNDEM 19.08.2016 18:42:00 0
Çetin Akademi

SAĞLIK HİZMETLERİNDEN İNDİRİMLİ FAYDALANACAKLAR

 

İndirim protokolü, Çetin Akademi Yönetim Kurulu Başkanı Özber Çetin ile Özel Optimed Hastanesi Müşteri İlişkileri ve Kurumsal Pazarlama Sorumluları Nagihan Aktaş ve Metin Demirtaş tarafından imza altına alındı. Protokolün imzalanmasından büyük mutluluk duyduğunu belirten Çetin Akademi Yönetim Kurulu Başkanı Özber Çetin, “Çetin Akademi olarak Çerkezköy ve Çorlu şubelerimizde çalışanlarımız ve birinci derecedeki yakınları artık Optimed Hastanesi sağlık hizmetlerinden indirimli bir şekilde faydalanabilecek. İndirim anlaşmamızın camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

HAYIRLI OLSUN

 

Özel Optimed Hastanesi Kurumsal Pazarlama Sorumluları Nagihan Aktaş ve Metin Demirtaş da “Optimed Hastanesi olarak Trakya Bölgesinde kamu kurum ve kuruluşları ve sivil toplum kuruluşları ile yaptığımız indirim anlaşmalarımız devam ediyor. Bu gün de Çetin Akademi çalışanları için yaptığımız indirim anlaşması ile artık onlar da sağlık hizmetlerimizden ayrıcalıklı olarak faydalanacaklardır. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ