Mandalı kurban satış yerini inceledi

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde kurban satış yerlerini ziyaret eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

GÜNDEM 18.08.2016 20:20:00 0
Mandalı kurban satış yerini inceledi

VETERİNER HİZMETLERİMİZİ TİTİZ BİR ŞEKİLDE YÜRÜTECEĞİZ

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kurban satış yerinde hazırlıklarımıza hızlı bir şekilde başladık. Kurban satış yerlerinde hayvanların sağlığı için veteriner hizmetlerimizi titiz bir şekilde yürüteceğiz. Gerek kurban satan esnafımızın gerekse yoğun bir şekilde kurban pazarını ziyaret eden vatandaşlarımızın sağlığı için sağlık görevlilerimiz hazır bulunacaklar ve ne gerekiyorsa yapacaklardır. Ayrıca Kurban pazar alanının hijyeni ve temizliği için ekiplerimiz kurban satışı süresince çalışmalarını sürdürecekler” ifadelerini kullandı.

 

HER ŞEY HALKIMIZIN HUZURU İÇİN

 

Kapaklı Belediyesi olarak halkın huzuru için ellerinden gelen çalışmaları yaptıklarını kaydeden Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Altyapı ve üstyapı çalışmalarımızın yanı sıra, Kurban Bayramı gibi özel günlerde de halkımızın rahatını düşünüyor, bu kapsamda çalışmalar yapıyoruz. Bu vesile ile yaklaşmakta olan Kurban Bayramı’nın tüm ülkemiz ve İslam Alem için hayırlara vesile olmasını şimdiden temenni ediyorum” diye konuştu.

 

Haber / Mehmet AYAN