Nihayet

Yaklaşık 7 yıl önce yapımına başlanan ve bir türlü bitirilemediği için tepki çeken Kapaklı-Saray yolunda çalışmalar hızlandı.

GÜNDEM 16.08.2016 19:43:00 0
Nihayet

Marmara Haber Gazetesi'nin de sürekli gündeme taşıdığı bu yolda asfaltlama çalışmaları sürüyor. AK Parti Tekirdağ milletvekili ve MKYK üyesi Mustafa Yel,çalışmaların sürdüğünü sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ve paylaştığı fotoğraflarla takipçilerine duyurdu.Yel, "Kapaklı ilçemizin dışından geçen bölüm kısa süre içerisinde trafiğe açılacak. Kapaklı ilçemizin dışından geçen bölümün asfalt serme çalışmaların tamamlanmasının ardından ekipler, kısa süre içerisinde Saray’da ki bölümde de asfalt serme çalışmalarını bitirip trafiğe açacak.Asfalt serme çalışmalarının tamamlanmasının ardından Kapaklı-Saray arasındaki trafik büyük oranda rahatlayacak."dedi.

 

NE OLMUŞTU

 

2009 yılında ihaleye çıkarılan ve yüklenici firmanın işi zamanında bitirememesi nedeniyle ihalesi fesih olan Kapaklı-Saray yolu 16 Mart 2012 tarihinde yeniden ihaleye çıkarılmış, ikinci kez yapımına başlanan yolda altyapı çalışmaları tamamlanan yerler karayolları ekipleri tarafından asfaltlanmıştı. Ancak yol bir türlü bitmemiş, şikayetler üzerine açıklama yapan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, yolun 2016 yaşında biteceğini belirtmişti.